Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Lamborghini R6.160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini R6.160
Cod produs
V0JLGMWC-IA
Out Of stock
Descriere
Specialistii iti recomanda piese originale care sa te ajute sa pastrezi functionalitatea utilajului. Un rulment pinion atac Lamborghini R6.160 te asigura ca faci cea mai buna alegere! Carraro iti aduce in prim plan acest produs realizat cu o mare atentie si grija la detalii. Este magie de fiecare data cand scoate o piesa pentru ca toate sunt perfecte si au in compozitie materiale de cea mai buna calitate. Acest rulment a fost fabricat in Japonia. Ne poti suna sau scrie pentru a primi toate informatiile!

Va trebui sa montezi rulmentii in pereche pentru a te asigura de eficienta maxima! Pinionul de atac va avea o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa. Sa inlocuiesti acum si simeringul. El va etansa puntea din fata al locul de intrare al pinionului de atac. Consultantii nostri te pot ajuta in cazul in care nu esti sigur daca modelul de tractor este compatibil cu piesele dorite. Ne dai toate datele si, pentru siguranta ta, consultantii tehnici te ajuta in acest sens.

Rulment pinion atac Lamborghini R6.160 - nu te mai confrunti cu avariile!
Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Lamborghini R6.160 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac Lamborghini R6.160 pe care il doresti!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura