Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator pentru buldoexcavator Komatsu WB150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150
Cod produs
PR2L91BY-IA
Out Of stock
Descriere
Racirea motorului face posibila functionarea sa corecta. Fara o racire realizata corespunzator, utilajul tau va intra in pauza fortata! Activitatea ta va fi sistata! Iata reteta dezastrului! Alege din oferta noastra acest radiator Komtasu WB150 excelent! Este o echivalenta foarte buna la care apeleaza foarte multi clienti. Ai parte de calitate superioara la un pret rezonabil. Iar recomandarea specialistilor este de a-l achizitiona fara sa eziti! Cere o oferta chiar acum!

Buldoexcavatoarele Komatsu WB150-2, Komatsu WB150AWS-2, Komatsu WB150AWS-2N, Komatsu WB150-2N, Komatsu WB150PS-2, Komatsu WB150WSC-2 si Komatsu WB150PS-2N pot fi echipate cu acest model. Radiatorul este compatibil cu acestea! Atunci cand cumperi de la noi piese si accesorii pentru utilaj, dorim sa ne asiguram ca iei decizia cea mai buna pentru afacerea ta, fapt pentru care iti acordam de fiecare data consultanta tehnica gratuita.

Radiator Komatsu WB150 - mentine temperatura ideala!
Radiatorul de apa face parte din categoria de piese componente ale sistemului de racire al motorului. Pentru ca motorul utilajului sa functioneze corect, el trebuie sa fie racit corespunzator. Blocul motor trebuie sa fie mentinut la o temperatura moderata pentru a preveni toate problemele precum blocarea si supraincalzirea. Radiatorul este format din rezervoare colectoare superioare si inferioare si nucleul care este locul efectiv al racirii fluidului in circulatie. Lichidul de racire preia caldura in directia parcursa catre si de la motor.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Radiator pentru buldoexcavator Komatsu WB150 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest radiator Komatsu WB150 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

700x570x180mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura