Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru tractor New Holland TD3.50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD3.50
Cod produs
0G36W2VR-AS
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce planetara New Holland TD3.50 reprezinta cu mandrie categoria pieselor de transmisie prin prisma materialelor de o calitate net superioara din care este prelucrata. Gandita si materializata in cadrul atelierelor originale Carraro, isi ocupa cu mandrie locul printre cele mai solicitate piese! Este o piesa care se monteaza pe planetara axa fata si care promite exploatare indelungata!
De-a lungul timpului ne-am asigurat ca acest cadru tehnic este constant raportat celor mai actuale tendinte si ca livreaza cele mai bune servicii. Ne-am alimentat firma cu cele mai moderne servicii, cu cei mai buni angajati si cu cele mai calitative produse. Aducem produse autentice, produse care sa se potriveasca celor mai pretentioase modele de utilaje, produse care promit!

Aceasta cruce planetara New Holland aduce cu ea calitatea superioara!
Lucru care previne coroziunea timpurie! Ar fi si culmea ca piesa sa sufere vreo defectiune la scurt timp dupa investitie! Garantam pentru calitatea acestei cruci planetare si te asiguram ca isi va indeplini rolul cu responsabilitate! Ea va transmite cuplul intre cele doua semi-planetare si homocinetica care le uneste.

Coordoneaza-ti afacerea in functie de cele mai actuale informatii!
Stim ca esti deja pus in tema in ceea ce priveste domeniul tehnic, avand in vedere ca te-ai ancorat in aceasta industrie! Fie ca vorbim despre agricultura sau despre constructii, aceste masinarii insumeaza o multime de detalii tehnice. Atat de complexe, nu au cum sa aduca cu ele situatii noi. Deci cand ai o nelamurire, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita sustinut de cei mai priceputi operatori! Alaturi de ei vei alege piesa compatibila si vei primi cele mai bune recomandari pentru momentul montajului!

La noi garantia este esentiala! Fiecare produs dispune de o astfel de garantie cand vine vorba de defectiunile din fabrica! Aceasta cruce planetara pentru tractor New Holland TD3.50 are o garantie de un an de zile!

Bineinteles ca ne conformam dorintei tale! Aceasta cruce planetara New Holland TD3.50 va ajunge la adresa indicata in doar 24 de ore de la plasarea comenzii! Trebuie doar sa intri pe site si sa accesezi datele noastre de contact!

Rezistenta unei piese este semnificativ influentata de modul in care a fost montata, chiar daca materialele din care este confectionata sunt de ultima generatie! Atunci cand se implica un profesionist se vede! Integritatea piesei este asigurata si nu te vei mai confrunta cu intreruperi in munca!

Specificatii tehnice:
• 27x73 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura