Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru buldoexcavator New Holland B100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100
Cod produs
H39EQB2M-AS
Out Of stock
Descriere
Bun venit in lumea celebrelor piese de schimb care se odihnesc pe rafturile depozitului nostru pana vor intra in actiune! Aceasta cruce planetara New Holland B100 te asteapta sa-i dai ocazia sa te incante cu performantele sale! Si-a castigat cu brio locul printre restul produselor noastre, fiind marca originala Carraro si facand fata tuturor probelor! Este o varianta ideala pentru modelele New Holland B100C, B100BTC, B100CTC, B100CLR si B100D!
Stim ca munca ta este grea si uneori nu mai gasesti motivatia, asa ca noi suntem aici sa prevenim asta! Avem un mod aparte de a tine piept problemelor si de a face din ele oportunitati! Iti punem la dispozitie serviciul nostru de consultanta gratuita care va clarifica totul si totodata serviciul de asistenta tehnica care va fi prietenul tau de nadejde!

Cu aceasta cruce planetara New Holland B100 te bucuri de exploatare pe termen lung!
Si asta datorita calitatii ce contribuie la indeplinirea rolului! Atunci cand investesti intr-un produs, te astepti ca investitia sa merite si iti doresti ca acesta sa functioneze in parametri ideali. Lucru valabil in ceea ce priveste aceasta cruce planetara. Ea transmite cuplul intre cele doua semi-planetare si homocinetica care le uneste.

Discuta cu noi! Ai multe de aflat!
Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta abia asteapta sa ia legatura cu tine! Pe langa faptul ca ei sunt sursa de informare de care ai nevoie in materie de tehnica, se dedica intru totul cazului tau! Ei iti vor furniza informatiile de care ai nevoie, te vor asista continuu, te vor ajuta sa alegi un loc potrivit pentru montaj si iti vor intocmi un plan personalizat!

Ca si restul produselor noastre, aceasta cruce planetara pentru buldoexcavator New Holland B100 dispunde de o anumita garantie in cazul defectiunilor din fabrica! O garantie valabila un an de zile!

Trebuie doar sa te hotarasti ce iti doresti si sa plasezi comanda! Daca iti doresti aceasta cruce planetara New Holland B100 este extrem de simplu! Intra pe site, acceseaza datele de contact, iar noi ne ocupam de intregul proces!

Un start corect si utilajul tau va functiona perfect! Fa ca investitia ta sa merite si instaleaza piesa intr-un atelier de specialitate! Viata utilajului tau si a piesei depinde de acest moment! Chiar daca noi iti livram piesa cu o calitate superioara, odata amplasata gresit ea nu se va putea ridica la nivelul asteptarilor!

Specificatii tehnice:
• 27x73 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura