Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru tractor New Holland F480

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland F480
Cod produs
0JGCNLQS-AS
Out Of stock
Descriere
Ne comparam depozitul cu un univers tehnic datorita performantei la care am reusit sa-l aducem! Ne-am propus si ne-am asigurat din prima clipa ca vom promova cele mai speciale produse, care sa raspunda chiar si celor mai grele si pretentioase sarcini! Aceasta cruce planetara New Holland F480 este un exemplu concret! Face parte din renumita linie de produse pentru utilaje Carraro!
Am creat mijloace moderne care sa iti usureze munca! Astfel am infiintat cele mai actuale servicii care te vor ajuta sa iti cresti productivitatea! Cu ajutorul serviciului de consultanta gratuita te vei lamuri in legatura cu orice aspect legat de piesa achizitionata si de activitatea ta, in timp ce serviciul de asistenta tehnica va fi sprijinul tau la fata locului!

Cu aceasta cruce planetara New Holland F480 ii oferi utilajului acea doza de calitate!
Actiunea pe care o exercita in indeplinirea rolului este una bine stabilita! Aceasta cruce planetara este conceputa pentru transmiterea cuplului intre cele doua semi-planetare si homocinetica care le uneste.

Te informam de la A la Z!
Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta te vor asigura de indata ca aceasta piesa este o alegere ideala! In plus, ei vor fi in masura sa iti raspunda tuturor curiozitatilor, te vor ajuta cu sfaturi pentru montaj si te vor sfatui cu privire la modalitatea de intretinere! Fiecare operator in parte se implica cu totul in problema ta, iar acest lucru se va observa prin modul in care vei fi sustinut!

Este investitia ta la mijloc! Motiv pentru care, fiecare produs dispune de o anumita garantie! Aceasta cruce planetara pentru tractor New Holland F480 are o garantie valabila un an de zile!

Stim ca vrei sa te pui pe treaba in cel mai scurt timp! Tocmai din acest considerent, iti livram aceasta cruce planetara New Holland F480 in numai 24 de ore, oriunde in tara! Contacteaza-ne si noi ne vom ocupa responsabil de procesul de expediere!

Atunci cand calitatea iti este livrata, trebuie sa stii cum sa o intretii! Asigura-te din prima clipa ca piesa va fi montata corespunzator! In acest mod, viata ei va fi prelungita si munca ta se va desfasura fara intreruperi! O asamblare gresita te va costa scump! Munca iti va fi iar intrerupta si o vei lua de la capat!

Specificatii tehnice:
• 27x73 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura