Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru buldoexcavator Case 770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 770
Cod produs
59S1QI4A-AS
Out Of stock
Descriere
Idealul nostru este, ca in urma interactiunii cu noi, sa pleci mai optimist si mai informat decat erai deja! Ce-i drept, ne iese de fiecare data! Pentru ca acordam o atentie deosebita nevoilor clientului si ii recomandam optiuni care sa se plieze la fix pe problema lui! Iti recomandam aceasta cruce planetara buldoexcavator Case 770, creatie originala Carraro! O piesa care se potriveste si modelelor Case 770EX si 770EXPLUS si care se asambleaza pe planetara axa fata!
Progresul presupune disciplina! Indiferent de ce infrunti! Ca sa te asiguri ca mentii acest echilibru, noi am intemeiat mijloace care sa te ajute! Este vorba despre servicii adaptate timpurilor moderne, administrate de persoane capabile si foarte dedicate! Persoane care te vor inspira si iti vor transmite cea mai buna stare! Ai toate motivele sa ne contactezi!

Intretine performanta cu aceasta cruce planetara buldoexcavator Case 770 rezistenta!
Slefuita pentru a performa intr-o maniera eficienta, aceasta cruce planetara face o treaba grozava in intregul circuit tehnic! Este un element tehnic de transmisie care este conceputa pentru transmiterea cuplului intre cele doua semi-planetare si homocinetica care le uneste.

Cu un telefon deschizi o intreaga enciclopedie de informatii tehnice!
Atunci cand aplici o tehnica, trebuie sa ai la baza o teorie! Intra in contact cu agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta gratuita si fa-ti stocul de informatii! Vei primi orice detaliu referitor la piesa pe care ai achizitionat-o si toate indicatiile cu privire la intretinerea ei! Mai mult decat atat, vei fi indrumat catre cele mai bune ateliere pentru montaj si ti se va intocmi un plan personalizat de intretinere!

Cu noi ai garantie pretutindeni! Garantia calitatii, garantia eficientei, garantia reusitei! Si desigur, garantie pentru fiecare produs! Aceasta cruce planetara pentru buldoexcavator Case 770 are o garantie de 1 an pentru defectiunile din fabrica!

Iti expediem aceasta cruce planetara buldoexcavator Case 770 in cel mai scurt timp de indata ce ne-ai contactat! Nu tragem de timp deloc pentru ca stim ca vrei sa iti reiei activitatea! Suna-ne de indata ce te decizi!

Inceputul este mai mult de jumatate din intreaga lucrare. Incepe prin a te asigura ca efectuezi montajul sub indrumarea unui profesionist, intr-un atelier de specialitate! Functionarea piesei depinde de asta, iar investitia ta va fi meritat! Sustine in acest fel durata lunga de munca fara intreruperi!

Specificatii tehnice:

• 27x73 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura