Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru buldoexcavator Case 580ST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580ST
Cod produs
34GPE9OL-AS
Out Of stock
Descriere
Ne dorim ca de fiecare data lucrurile sa fie foarte bine realizate! Din acest considerent, ne aprovizionam depozitul cu piese calitative care sa ne garanteze rezistenta! Una dintre acestea este aceasta cruce planetara buldoexcavator Case 580ST din categoria pieselor Carraro care aduce un plus de prestigiu colectiei noastre! Este o bijuterie tehnica care se va potrivi perfect pe planetara axa fata!
Modul in care actionezi va stabili rezultatul pe care il vei obtine! Actioneaza inteligent si alege variante si produse eficiente care sa-si puna amprenta asupra muncii tale! Daca esti in impas apeleaza la serviciul de consultanta gratuita sau cel de asistenta tehnica, in functie de care ai nevoie! Ambele sunt administrate de agenti capabili si foarte priceputi!

Sustine-ti utilajul cu acea doza de calitate superioara alegand aceasta cruce planetara buldoexcavator Case 580ST noua!
Ca in orice domeniu, tindem sa alegem atat oameni foarte bine pregatiti, cat si produse de o calitate superioara care sa isi indeplineasca rolul stabilit! Aceasta cruce planetara este special conceputa pentru transmiterea cuplului intre cele doua semi-planetare si homocinetica ce le uneste.

Acum te poti ghida dupa cele mai fresh informatii!
Pentru ca nu lasam niciodata treaba pe jumatate terminata, vrem sa iti oferim un pachet complet de servicii! Serviciul de consultanta gratuita este oportunitatea de care sa te prinzi cand vrei sa avansezi! Agentii nostri vor raspunde solicitarilor si intrebarilor tale si iti vor acorda cele mai utile sfaturi! Esti la un telefon distanta de a-ti duce afacerea la un nivel inalt!

Bineinteles ca oferim garantie! Nu ne jucam cand vine vorba de investita si munca ta! Aceasta cruce planetara pentru buldoexcavator Case 580ST are o garantie de 1 an in eventualitatea defectiunilor din fabrica!

Rapid si sigur! Acesta ar fi un slogan care ne-ar reprezenta! Si iti vom dovedi acest lucru, livrandu-ti aceasta cruce planetara buldoexcavator Case 580ST in timpul optim de 24 de ore! Da, oriunde in tara! Plaseaza comanda intrand pe site si de restul ne ocupam noi!

Cand vine vorba de luat decizii in acest domeniu, trebuie sa te asiguri ca le iei pe cele mai bune! Una dintre ele ar fi sa montezi piesa intr-un atelier de specialitate pentru a-ti proteja investitia si pentru a te bucura de o exploatare neintrerupta! Noi iti livram calitatea, tu ai grija sa o intretii!

Specificatii tehnice:

• 27x73 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura