Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte central Terex NX-TFM 0711005221

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex NX-TFM 0711005221
Cod produs
JWQTLV6Y-AL
Out Of stock
Descriere
Cat iti doresti de la utilajul tau? Totul! Tocmai de aceea si noi iti oferim, cu ajutorul acestui dinte central Terex NX-TFM 0711005221 calitati exceptionale! Te bucuri de o performanta maximizata, la un raport calitate pret de invidiat! Ia-l chiar acum de pe raftul din depozitul nostru sau comanda-l simplu si rapid, de la noi de pe site!

Stim ca iti place sa detii controlul afacerii tale! Dar nu uita ca tu si utilajul tau sunteti o echipa! Si, pentru ca partenerii isi ofera doar ceea ce au mai bun, asigura-te ca ii oferi piese de schimb de calitate! Iti recomandam doar piese de schimb premium! Rezistente, fiabile, realizate dintr-un material ce asigura performanta de durata. Punem increderea pe primul loc. Ca intr-o echipa!

Dinte central Terex NX-TFM 0711005221 - totul mai aproape de tine!
Cand ceva nu merge, intreg procesul este pus pe pauza. Dar te-ai intrebat vreodata de ce se intampla asta? Noi da! Atunci cand cunosti ceva foarte bine, este imposibil sa nu-i pretuiesti valoarea. Si, atunci cand vorbim despre utilajul tau, nu conteaza daca o piesa de schimb este mica sau mare - importanta sa este nepretuita.

Poti comanda produsul dorit cu un simplu click!
Nu stii ce sa alegi? Nici nu trebuie! Da-ne de veste si alegem noi pentru tine! Consultanta este gratuita, iar noi iti asiguram profesionisti de incredere, cu experienta, care sa aleaga cele mai bune produse pentru tine! Fii sigur de compatibilitate, caracteristici, pret, detalii despre montaj si multe altele doar cu un simplu telefon. Si, daca vrei sa stam sa povestim, te asteptam si la sediul nostru din apropierea Bucurestiului sa ne cunoastem!

Livrare

In 24 de ore multe se pot intampla! De exemplu, acest dinte central Terex NX-TFM 0711005221 sa ajunga chiar la tine acasa! Daca vrei sa ne pui vreo intrebare, iti lasam si datele noastre de contact.

Montaj

Avem cateodata impresia ca ne pricepem la toate - pana in momentul in care ceva merge prost. Cand vine vorba de montaj, nu uita un lucru: este un pas important care asigura performanta de durata! Nu il neglija. Ne poti suna oricand!

Specificatii tehnice

2 gauri cu diametru de 16,5mm, la distanta de 53mm
distanta intre falci = 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura