Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte central cupa pentru buldoexcavator Terex 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 820
Cod produs
OASVJ2MH-AL
Out Of stock
Descriere
Iti doresti ca utilajul tau sa poata merge neintrerupt, astfel incat performanta sa fie maximizata? Si noi ne dorim acelasi lucru pentru tine! Astfel, acest dinte central buldoexcavator Terex 820 incredibil iti promite o rezistenta pe termen lung, dar si o fiabilitate de exceptie! Si, daca ai vreo intrebare, ne poti suna oricand! Consultanta este mereu gratuita!

Atunci cand exista pasiune in munca depusa, rezultatele sunt pe masura! Doar astfel putem explica cum atunci cand alegi un produs de calitate, datorita materialului ideal din care este realizat, iti poate asigura performanta pe termen lung utilajului tau! Fiabilitatea si rezistenta sunt ca din oficiu, iar tu iti poti face treaba linistit, departe de eventuale defectiuni ce pot aparea! Comanda si bucura-te de o zi fara griji suplimentare!

Dinte central buldoexcavator Terex 820 - din grija pentru tine!
Cand avem imaginea de ansamblu, totul se asaza chiar sub privirile noastre! Asa se intampla si cand intelegem importanta elementelor ce alcatuiesc un intreg, mai ales cand este vorba despre utilajul tau! Daca luam exemplul unui element de uzura si ne imaginam o defectiune, vom intelege ca este o componenta cheie fara de care un mecanism intreg nu ar functiona asa cum trebuie!

Asteptari pe masura performantei!
Alegem sa oferim intotdeauna in plus! Tocmai de aceea te ajutam sa faci o selectie adecvata nevoii tare, dar si sa iti oferim orice informatie ti-ar trebui! Nu ezita sa ne suni, consultanta este intotdeauna gratuita, iar atunci cand apar intrebari este cel mai bine sa scapam de ele in mod simplu… si corect! Avem tehnicieni cu experienta, care sunt gata sa iti ofera recomandari sigure si de incredere!

Livrare

Nu ai timp astazi sa ajungi la noi? Nu iti face probleme! Putem trimite acest dinte central buldoexcavator Terex 820 la tine in maximum 24 de ore! Cum facem asta? Cu ajutorul curierilor nostri! Totusi, daca maine iti faci timp sa ne vizitezi sau ai vreo intrebare pentru noi, iti lasam si datele noastre de contact.

Montaj

Cat inseamna performanta pentru noi? Totul! Tocmai de aceea aducem la tine servicii complete, alaturi de produse de calitate! Daca ai vreo intrebare legata de montaj sau vrei ca un expert sa iti asigure aceasta etapa, spune-ne si iti sarim in ajutor!

Specificatii tehnice

2 gauri cu diametru de 16,5mm, la distanta de 53mm
distanta intre falci = 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura