Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva distribuitor excavator senile Liebherr RZG390

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr RZG390
Cod produs
X7JPC0IK-AL
Out Of stock
Descriere
Stim ca fiecare moment conteaza, tocmai de aceea nu ai de ce sa stai sa iti bati capul cu reparatii! Alege sa investesti in calitate! Cum? Cu produse premium, asa cum este si aceasta electrovalva distribuitor Liebherr RZG390 incredibila. Te vei bucura de ea mult timp, datorita unei rezistente de durata! Astfel, grijile vor fi lasate in trecut, iar viitorul va fi dedicat performantei!

Cand ai luat ultima data o pauza? E timpul sa-ti lasi utilajul sa isi faca treaba, fara grija ta constanta! Asigura-i piese de schimb de calitate, care sa ii asigure nu doar performanta, cat si rezistenta in timp. Nu trebuie sa te ingrijorezi nici pentru montaj! Consultanta este gratuita, realizata in mod prompt, iar daca ai nevoie de un expert chiar la tine acasa, iti putem sugera unul!

Electrovalva distribuitor Liebherr RZG390 - investitiile pe termen lung au grija de utilajul tau!
Se spune ca esentele tari se tin in cele mai mici sticle, iar aceasta electrovalva nu poate decat sa aprobe! In aparenta o piesa mica, ea are rolul de a inchide si deschide circuitul de ulei din distribuitor, dovedindu-se o piesa de schimb cu adevarat indispensabila! Asigura-te ca o alegi pe cea mai buna!

Totul tinde spre performanta!
Cand calitatea vorbeste inaintea a orice altceva, stii ca ai ajuns unde trebuie! Pe ACN Piese Utilaje, stim ca fara caracteristicile potrivite, o investitie nu poate fi pe termen lung! Vrem sa te scapam de griji pentru o lunga perioada de timp, astfel incat incercam intotdeauna sa pastram pe rafturile depozitului nostru doar ceea ce este mai bun!

Garantie
Este foarte putin probabil ca aceasta electrovalva distribuitor pentru excavator pe senile Liebherr RZG390 sa nu corespunda asteptarilor tale, deoarece defectele din fabrica sunt extrem de rare! Piesa de schimb este insotita de un certificat de garantie, valabil timp de 6 luni!

Livrare
Ajungem la tine, in orice colt de tara te-ai afla! Este suficient sa ne spui cum doresti sa facem, utilizand datele de contract. In mai putin de 24 de ore te va contacta curierul, pentru a prelua piesa de schimb mult dorita! Mai mult, noi te asteptam si la sediul nostru de langa Bucuresti, astfel incat sa iti alegi chiar tu aceasta electrovalva distribuitor Liebherr RZG390 chiar de pe raftul nostru!

Montaj
Un pas important este montajul! O piesa de schimb de calitate trebuie insotita de o tehnica potrivita pentru montare! Astfel, daca vrei sa ai parte de experienta celor mai talentati in domeniu, fara intarzieri inutile sau interventii ulterioare, ne poti suna oricand!

Specificatii tehnice
Valva proportionala
Diametru - 20mm
Presiune - 32 Bar
Tensiune - 24V
Conexiune radiala cu 2 pini
Dioda cu acoperire de suprafata cu aliaj de cromura de zinc, fara ecranaj
Trimite mesaj
Din Gura in Gura