Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina distribuitor excavator pe senile Liebherr RZG390

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr RZG390
Cod produs
2W05Y8Q7-AL
Out Of stock
Descriere
Nu ne place sa ne lasam luati prin suprindere decat de un singur lucru: de calitate! Iar aceasta bobina distribuitor Liebherr RZG390 te va suprinde cu ajutorul unui set de caracteristici incredibile! O rezistenta garantata, pe termen lung, o compatibilitate totala, dar si o fiabilitate de exceptie!

Un produs original are o poveste pe care doreste sa o scrie alaturi de tine! Asa este si cand alegi un produs de calitate superioara. Este hotarat sa aduca performanta suplimentara utilajului tau, prin rezistenta sporita pe care o ofera, dar si prin fiabilitatea de exceptie! Poate fi al tau simplu si rapid, cu doar o comanda sau il poti ridica chiar tu de pe raftul nostru! Oricum ar fi, alege ceea ce este mai bun!

Bobina distribuitor Liebherr RZG390 - rezistenta de durata la doar un click distanta!
Fiecare element este o parte dintr-un circuit complex, ce reuseste sa atinga performanta doar atunci cand fiecare detaliu este la locul lui! Astfel, utilajul tau are nevoie de o bobina care are rolul de a inchide si deschide circuitul de ulei din distribuitor! O functionare optima este intretinuta prin atentie sporita, dar si prin achizitonarea unor piese de schimb ce asigura calitate premium, pe termen lung!

Suficient sa-I prezinti utilajului tau!
Stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut? Intreaba despre ea! Pe ACN Piese Utilaje nu trebuie sa iti faci batai de cap suplimentare. Apeleaza cu incredere la profesionisti care iti vor asigura sfaturile de care ai nevoie, dar si informatii utile. Indiferent ca nu stii exact daca piesa de schimb aleasa este compatibila cu utilajul tau sau montajul te nelinisteste, consultanta este intotdeauna gratuita!

Garantie
Increderea e totul! Ea ne ajuta sa dam tot ceea ce avem mai bun! Tocmai de aceea iti trimitem aceasta bobina distribuitor pentru excavator pe senile Liebherr RZG390 alaturi de un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Livrare
Nici noi nu avem rabdare! Tocmai de aceea am ales curieri care sa vina cu aceasta bobina distribuitor Liebherr RZG390 chiar la tine acasa, in maximum 24 de ore! Pentru mai multe informatii, iti lasam si datele noastre de contact.

Montaj
Cand vorbim despre montaj, experienta isi spune cuvantul! Tocmai de aceea iti recomandam intotdeauna sa iei legatura cu un profesionist! Fiecare aspect este pus la punct, trebuie doar sa ne suni sa ne spui!

Specificatii tehnice

Valva proportionala
Diametru - 20mm
Presiune - 32 Bar
Tensiune - 24V
Conexiune radiala cu 2 pini
Dioda cu acoperire de suprafata cu aliaj de cromura de zinc, fara ecranaj
Trimite mesaj
Din Gura in Gura