Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa Caterpillar 0r-4513

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 0r-4513
Cod produs
CO3I46AB-MI
Out Of stock
Descriere
Uneori e bine sa te opresti un moment, sa analizezi si sa incerci lucruri noi, metode noi. Fara un upgrade periodic ritmul nu va creste de la sine. Este exact ce iti oferim la ACN Piese Utilaje, un mod diferit de a aborda depanarea, prin intretinerea personalizata a utilajului tau. Vei gasi permanent sustinere in energia emanata de echipa tanara si documentata, iar depozitul cu zeci de mii de piese minunate te va face sa te simti protejat, asigurat si increzator. Si pompa de apa Caterpillar 0r-4513 e de incredere: desi este o replica, este una de foarte buna calitate, care asigura fiabilitate si performanta la un pret accesibil. Materialul din care a fost fabricata ii confera rezistenta. In plus este pe stoc, gata de livrare.

Plaseaza acum o comanda, online sau telefonic! E simplu, si in felul asta mai afli una-alta, noutati din lumea tehnicii. Consultantul nostru are la degetul mic tot procesul de depanare si iti poate oferi un ghid tehnic la telefon, suna-l! Ai ocazia unei experiente unice, complete, depanarea ve deveni mult mai sigura, simpla si rapida.

Pompa de apa Caterpillar 0r-4513 asigura constant stabilitatea termica a motorului tau!
Indiferent de temperatura de afara, pompa de apa va asigura stabilitatea, temperatura optima de lucru, echilibrul termic al motorului utilajului tau. Are un rol esential: intr-un proces de recirculare, pompeaza lichidul de racire de la motor la radiator si inapoi. Daca s-au strecurat impuritati in sistemul de racire al motorului sau nu folosesti un antigel cu aditivi antioxidanti si anticorozivi, pompa de apa cedeaza si  motorul se poate gripa. Pentru a evita un lant de defectiuni care sa complice depanarea, monteaza acum profesionist o pompa de calitate!
Timpul e important, cu noi cresti in eficienta!
Daca ai o problema tehnica, nu ezita sa ne apelezi! Consultantii nostri au priceperea si experienta necesare pentru a clarifica orice incurcatura, de a-ti oferi pentru orice defectiune o solutie, cea mai buna! Pot identifica piesa perfecta de care are nevoie utilajul tau, poti obtine detalii despre comanda, livrare sau contacte pentru montaj. Suna-ne, nu pierde timp pretios cautand informatie cand noi ti-o putem oferi imediat, gratis!
Vrem sa fii sigur de calitatea produselor noastre: aceasta pompa de apa Caterpillar 0r-4513 detine si un certificat de garantie valabil pe o perioada de 1 an, pentru defectiunile din fabrica! Orice eventual defect de fabricatie va produce inlocuirea piesei cu una noua, fara alte costuri.
Livram aceasta pompa de apa Caterpillar 0r-4513 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau ne poti vizita acum la sediul nostru daca vrei sa o ridici personal.
Investitia in piese de schimb de buna calitate trebuie urmata de un montaj profesionist! Altfel, totul e in van! Un mester bun va sti sa verifice piesele adiacente, sa vada daca nu s-au produs avarii in cascada. Protejeaza-ti piesa, utilajul si linistea pe termen lung, cheama un mecanic profesionist la montaj! Daca nu ai pe nimeni de incredere in apropiere, suna-ne! Avem parteneri de nadejde in toata tara, au si ateliere mobile, iti putem oferi datele lor de contact!

Specificatii tehnice

• Z=18
• 2 garnituri
• 1 oring

Se recomanda:

• folosirea unui lichid de racire cu protectie coroziva;
• sa se utilizeze un antigel de calitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura