Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 357-211-383

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
UC1KEMPV-SC
Out Of stock
Descriere
„Fly me to the moon...” dar nu singur ci impreuna cu acest minunat exemplar de rulment diferential Dana Spicer 357-211-383 de inalta calitate si performanta, care se gaseste la noi in depozit. Si nu e nevoie sa stai prea mult pe acolo sus pe luna, coboara si repara transmisia elegantului domn utilaj greu pe care il detii, caci are nevoie de el mai mult decat de un song de-al lui Frank Sinatra. Si asa va veni Luna la tine, caci vehicolul astfel revigorat poate rula de acum si noaptea si pe frig si pe caldura, si pe sosea si pe macadam. Cu noul rulment diferential totul devine cantec de voie buna.

Atunci cand transmisia utilajului tau cade in depresie mistica, fa cel mai normal lucru posibil - suna-ne pe noi. Ii facem pe loc o “slujba de inviere”. “Prea invatatii” nostri cunosc cartea sfanta a tehnologiei utilajelor grele pe de rost si ii aplica cu smerenie toate versetele, in functie de pacatul mecanic in care a cazut. Tu trebuie doar sa crezi in ei si in minunile pe care le pot face. Si nu-ti vindeca diferentialul cu tamaie ci cu un rulment Dana Spicer.  Fug dracii in toate directiile, iar transmisia ramane curata, sanatoasa si gata de lucru. Grija pentru clientii nostri este, pentru noi, o religie.

Rulment diferential Dana Spicer 357-211-383 injectia de sanatate a utilajului tau
Schimbarea rulmentilor se face doar in pereche, astfel incat utilajul sa fie echilibrat in miscarea sa. Folosirea unui singur rulment diferential nou implica riscul ca utilajul sa functioneze cu un rulment cu grad mai ridicat de deterioare si astfel se vor produce jocuri si implica o deteriorare rapida al noului rulment.

Este bine sa fii cu mintea deschisa, altfel…
… tragi obloanele si pleci sa te reculegi intr-un muzeu de piese de schimb scoase din uz. Chiar daca te incearca uneori gandurile acestea, renunta la ele, caci nu sunt bune. Ia partea buna a lucrurilor, ia act ca exista ACN! Consultantii nostri nu doar ca iti vor recomanda tot ce ai nevoie ca sa depasesti momentul dramatic, dar vor face chiar mai mult. Iti vor oferi solutia, iti vor recomanda piesa care iti trebuie si iti vor trimite si un mecanic. Costul acestei ideale consultatii? Este zero. Hai, ridica jaluzelele, lasa lumina sa intre, treaba e ca si rezolvata!

Garantie
Acest rulment diferential Dana Spicer 357-211-383 este, de regula, o componenta a sistemului de transmisie rezistenta si fiabila, dar suntem constienti ca nu exista produse perfecte. De la fabrica poate sosi vreunul cu defect. Eh, chipsuri. Noi iti oferim un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie. Si esti acoperit!

Livrare
Daca  a venit ziua sa ai nevoie de acest rulment, tot ce trebuie sa faci e sa il comanzi utilizand datele din contact. Vom purcede imediat la expedierea produsului, pentru ca stim ca e urgent. Produsele noastre ajung in orice loc din tara, cu plata ramburs si verificarea pachetului la primire. In maxim 24 de ore. Informatie in plus - rulmentii pot fi ridicati si personal de la sediul nostru de langa Bucuresti. Am spus “rulmentii”, pentru ca in acest tip de reparatie e bine sa schimbi perechea integral acolo unde este cazul.

Montaj
Montajul unui rulment diferential este o etapa delicata in reparatia unui utilaj si pe care multi s-ar putea sa o rateze. Nu o face si tu.  De aceea, iti recomandam un montaj corect si profesionist. Este indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui mecanic cu experienta. O scapare minora iti poate aduce o problema majora.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura