Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 357-211-305

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
9ZPVMWRC-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment diferential Dana Spicer 357-211-305 este o piesa de schimb perfect compatibila cu utilajul tau. Am ales-o atent si in cunostinta de cauza din miile de variante oferite de piata. Pentru ca stim cum se face. Este un produs varf de gama, pe care ti-l oferim la un pret fara concurenta. Rulmentul diferential este pionul principal al functionarii sistemului de transmisie al utilajului tau in regim de exploatare. Daca nu este montat cum trebuie, incepe sa dea rateuri. Iar pe utilaj il apuca somnul nu cheful de lucru. Mergi pe incredere, ii dam desteptarea!

Uneori nea Petrica are si dreptate. El crede ca intotdeauna, dar asta e alta poveste., „Babaete, treaba nu se termina niciodata. E aproape seara si zici ca abia m-am apucat de lucru.” Asa e el, workaholic. Niciodata nu exista la el un „azi n-am nimic de facut, merg la o tuica.” Daca ai terminat ziua de lucru, nu uita, maine incepe o alta. Poate si mai lunga. Daca te-a lasat utilajul, nimic nu e gata. Nu exclama, „cred ca schimb toata masina, imi iau alta”, caci nici operatiunea asta nu e simpla. Suna mai bine la noi, te va prelua imediat un coleg si iti va arata atent pasii de urmat ca sa pui utilajul din nou in functiune. Iti va recomanda piesa de schimb compatibila si o va si expedia. Iar cand vei intreba, „cand e gata?” , iti va raspunde amical, „ e gata de ieri; te asteptam la urmatoarea”.

Rulment diferential Dana Spicer 357-211-305 pentru un sistem de transmisie functional
Modificarile aduse masinilor in privinta rotilor, a suspensiei si a transmisiei peste limitele recomandate de producator vor avea repercusiuni importante si asupra rulmentilor. Prin montarea unor roti mai mari, cu o cale de rulare mai ingusta, a unor arcuri mai rigide sau a unor simeringuri de calitate mai slaba, rulmentii vor reactiona si vor functiona in parametrii neconformi. Aceasta inseamna ca vor uza mai repede.

O ora de consultanta, o viata de prestanta!
Trebuie sa stii de la inceput si foarte bine, caci e important, de la noi nu obtii doar o piesa de schimb ci si recomandari valide pentru intretinerea ei. Iti asiguram asistenta atunci cand utilajul tau necesita reparatii. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor primite de la tine si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Recomandarile noastre sunt gratuite. Iar discutiile cu noi vor fi intotdeauna amicale, calde, pentru ca asa se face un bine.

Garantie
Un partener de incredere este tot ce iti trebuie ca sa iti asiguri dezvoltarea si profitul. Asadar, atunci cand comanzi de la noi acest rulment diferential Dana Spicer 357-211-305 poti sa fii sigur ca nu vine singur. S-ar plictisi in pachet acolo, cu cine sa schimbe o vorba?  Asa ca va avea ca partener de calatorie un certificat de garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Te plimbi si castigi.

Livrare
Suntem implicati total pe tot lantul de activitati care definesc procesul de inlocuire a unui rulment, din momentul in care ai facut comanda si pana la montaj. Asadar avem grija si cu expeditia, astfel incat sa fie rapida si sigura. Curierat rapid si plata ramburs.  Sau, daca esti prin zona, vino la sediul nostru pentru a ridica personal produsele. Indiferent cum, Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Avem in pachet toate serviciile necesare pentru o reparatie de succes, inclusiv montajul piesei in etapa finala. Detinem un portofoliu excelent de mecanici colaboratori din toata tara. Ba chiar si ateliere mai mari, pentru probleme complexe. Pentru un montaj de calitate sau chiar si alte probleme tehnice, le putem solicita sa intervina. Si intervin, pentru ca sunt seriosi. Contacteaza-ne pentru restul de detalii.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura