Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Zetor 93 0846

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
8PLAEC0Q-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment Zetor 93 0846 garanteaza ca nu vei avea parte de niciun fel de problema in ceea ce-l priveste. O lunga perioada de timp vei beneficia de eficienta sa. De ce credem asta? Pentru ca este o piesa originala Carraro, fabricata in Japonia din cele mai durabile materiale. Toti clientii nostri care au ales aceasta piesa au fost foarte satisfacuti, iar tu poti fi unul dintre acestia! Ai parte de aceste piese excelente in cel mai scurt timp posibil, daca plasezi chiar astazi o comanda, la unul din numerele de telefon de pe site-ul nostru, pe e-mail sau completand formularul propus pe site.

Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand astfel o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandam schimbarea simeringului ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Aceasta interventie ca fi un succes remarcabil! Pentru a fi sigur ca alegerea pe care o faci este corecta sau pentru a primi informatii in plus, contacteaza-ne chiar acum si primesti consultanta tehnica complet gratuita!

Rulment Zetor 93 0846 - descopera calitatile acestei piese!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Acest rulment Zetor 93 0846 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment Zetor 93 0846 pe care il doresti!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura