Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Zetor 93 0817 930817

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Zetor 93 0817 930817
Out Of stock
Descriere
Acest pivot Zetor 93 0817 930817 este o varianta excelenta pentru utilajul tau, daca vrei sa faci cateva imbunatatiri de calitate! Depozitul nostru este super bine intretinut si utilat cu multa pasiune pentru piese moderne, de maxima calitate. Cumparand de la noi vei simti ca faci investitii pe termen lung si vei primi consultanta tehnica gratuita pentru orice situatie!

Cere acum o oferta! Comercializam cele mai moderne si fiabile piese de schimb!
Nu mai ezita! Acest pivot Zetor 93 0817 930817 este cea mai buna varianta a unei piese de transmisie, fabricata intr-un atelier de creatie tehnica de ultima generatie, in atentia unei echipe de ingineri cu responsabilitate.
Utilizand acest pivot, te vei simti in siguranta, intrucat el este produs dintr-un aliaj metalic extrem de dur, tratat termic si testat, ce ii confera acestuia rezistenta maxima necesara intr-o zi intensa de lucru!
Un astfel de pivot Zetor 93 0817 930817 echilibreaza perfect utilajul tau si ii sustine temeinic greutatea si virajul. Rezista socurilor mecanice, tensiunilor de pe teren si are sanse de ruptura extrem de scazute.

Poti achizitiona fara grija acest pivot Zetor 93 0817 930817 intrucat vei primi la livrarea coletului si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!
Intretine piesele de schimb, pentru o perioada extinsa de functionare!
Exista numeroase metode practice si foarte utile, specifice fiecarui utilaj in parte, de intretinere ale pieselor de schimb. Angajatii nostri te pot ajuta cu un plan de mentenanta personalizat, iar tu vei fi fericitul castigator al unor piese functionale mai mult timp.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un pivot Zetor 93 0817 930817 plaseaza o comanda catre agentii nostri, printr-un apel telefonic sau inregistrand o cerere pe site-ul firmei. Procedurile de livrare sunt activate imediat ce prelucram cererea ta, iar agentii nostri extrem de operativi se asigura ca tu vei primi produsele tale in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara. Plata se face la primirea coletului, iar clientii care isi doresc sa ne viziteze, pot ridica personal coletele, din sediul nostru.

Urmeaza o etapa extrem de importanta in intretinerea pieselor de schimb! Nu sari peste acest pas si respecta indicatiile agentilor nostri, de a duce utilajul tau exclusiv unui service specializat. Piesele de schimb au nevoie de un tratament adecvat de implementare, asa ca ai incredere in serviciile calificate ale unui profesionist cu experienta!
Daca nu stii unde sa te duci, te ajutam noi!
Sunt sanse sa nu cunosti ateliere de specialitate, iar in acest caz ia atitudinea potrivita si informeaza-te. Agentii nostri iti pot face nenumarate recomandari, asa ca o veti gasi impreuna pe cea mai potrivita pentru tine!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: FSY940RX-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura