Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Hidromek S06/40198

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
8XW7MCVF-IA
Out Of stock
Descriere
Cea mai buna piesa de schimb de care ai nevoie se regaseste in oferta noastra! Este vorba despre acest rulment Hidromek S06/40198 extraordinar de eficient. Carraro este responsabil de aceasta productie care se fabrica in Japonia. Este de calitate superioara, iar faptul ca este o piesa originala confirma faptul ca standardele de calitate au fost respectate. Componenta se livreaza in 24 de ore oriunde in tara si va avea alaturat si un certificat de garantie valabil sase luni.

Pentru detalii suplimentare despre piesele din oferta noastra sau daca ai nevoie de o solutie complexa pentru o lucrare de reparatie capitala a utilajului, iti oferim cu placere consultanta tehnica gratuita. Cat despre aceasta componenta, iti spunem ca trebuie sa te gandesti serios sa schimbi si simeringul de etansare la locul de intrare al pinionului de atac. Pentru ca pinionul de atac sa aiba asigurata miscarea de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa, este necesar sa montezi rulmentii in pereche.

Rulment Hidromek S06/40198 - o productie de un real succes!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment Hidromek S06/40198 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment Hidromek S06/40198 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura