Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Hidromek S06/42387 S0642387

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hidromek S06/42387 S0642387
Cod produs
CZ08VKS1-M-BT
Out Of stock
Descriere
Ce faci cand apar defectiunile? Comanzi piesa corecta si o montezi pe utilaj. Totul pare in regula, nu-i asa? Pana cand esti nevoit sa o iei de la capat…din nefericire. Dar nu iti face probleme! Atunci cand alegi sa colaborezi cu magazinul nostru, vei avea parte de cele mai bune componente de import, la preturi inegalabile. De exemplu, o astfel de piesa este si acest simering Hidromek S06/42387 din promotia noastra curenta. Recomandam aceasta componenta cu toata increderea!

Bineinteles ca nicio piesa nu va ramane impecabila la nesfarsit - toate au o durata de viata finita. Insa componentele recomandate de noi sunt mult mai durabile decat altele, garantandu-ti astfel o exploatare indelungata si un raport calitate-pret exceptional pe termen lung. Daca sunt si montate asa cum trebuie, ele vor rezista, fara indoiala, pe termen lung.

Simering Hidromek S06/42387 - este un produs superior din punct de vedere calitativ, ce nu te va dezamagi la greu. Poti obtine unul chiar aici!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Serviciul nostru gratuit de asistenta tehnica te va ajuta sa economisesti bani si timp, precum si sa eviti durerile de cap.
Daca nu ai timp sa verifici personal compatibilitatea acestei componente cu utilajul tau, noi suntem pregatiti sa iti venim in ajutor imediat. Contacteaza-i pe colegii nostri din departamentul tehnic si ei vor gasi piesele corecte pentru echipamentul tau. La nevoie, ei te vor ajuta sa plasezi o comanda si iti vor recomanda un mecanic experimentat, care va efectua un montaj fara cusur. Pune mana pe telefon si vino sa cunosti o echipa de profesionisti, pasionati de ceea ce fac in fiecare zi!

In coletul primit de tine vei regasi, pe langa un asemenea simering Hidromek S06/42387 nou, certificatul de garantie si factura aferenta comenzii tale. Ai acoperire pentru eventualele defecte din fabrica timp de 6 luni.

Nu iti place sa irosesti timpul? Nici noua! De aceea ne asiguram ca produsul comandat de tine va fi livrat cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului. Timpul de livrare estimativ este de o zi lucratoare. Vei achita pachetul la livrare (metoda de plata este ramburs), cand ai oportunitatea de a verifica daca totul este in regula, in prezenta curierului. Poti opta sa ridici acest simering Hidromek S06/42387 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

O piesa de calitate si un utilaj de marca merita un montaj perfect. Asa te vei asigura ca vehiculul tau functioneaza ca nou si ca simeringul achizitionat va rezista pe termen lung. La nevoie, noi putem sa iti oferim atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici colaboratori cu experienta in domeniu. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. Daca doresti sa obtii acest serviciu, te rugam sa discuti cu unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice

Produsul, prezentat in imagini, este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung coroziunii si temperaturilor crescute. Simeringul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: CZ08VKS1-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura