Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Case 28042230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
GLNP37EY-IA
Out Of stock
Descriere
Un rulment Case 28042230 de maxima calitate poate fi comandat chiar acum! Este o piesa originala Carraro! Aceasta componenta se fabrica in Japonia si are in compozitie un material foarte rezistent ce va permite utilizarea pe termen lung si in conditii de siguranta! In plus, functioneaza la cel mai inalt grad de eficienta, asa ca toti clientii nostri ce au ales aceasta piesa au fost multumiti. Cere acum o oferta pentru acest rulment si vei fi pe deplin multumit si tu!

Monteaza rulmentii in pereche! Este recomandarea specialistilor! Daca vrei sa comanzi, suntem disponibili la telefon sau pe e-mail. Totodata, poti completa scurtul formular de pe site-ul nostru. Esti la cateva clickuri sau un apel distanta de o piesa pe care si-ar dori-o toti proprietarii de utilaje ce isi doresc maxima performanta de la acestea! Iar ca sa nu te chinui cand trebuie sa alegi componenta de care ai nevoie, noi iti oferim si consultanta tehnica gratuita!

Rulment Case 28042230 - te rugam sa soliciti o oferta!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Acest rulment Case 28042230 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment Case 28042230 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura