Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare pentru stivuitor JCB 926

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb 926
Cod produs
MIT1980G-AS
Out Of stock
Descriere
Suntem o enciclopedie din care sa-ti sustragi orice informatie relevanta care sa-ti vina in ajutor! Si vom incepe prin a-ti sugera si prezenta in detaliu piesele noastre de schimb de ultima generatie! Aceasta pompa alimentare stivuitor Jcb 926 este o bijuterie tehnica din randul pieselor motor, care vine insotita cu oringul de la montajul pe bateria filtrului. Este acum disponibila pes toc si gata de livrare!
Obiectivele te ajuta sa iti stabilesti prioritatile si sa te concentrezi asupra a ceea ce este important. Stim ca obiectivul tau este acela de a atinge performanta maxima si de a avea continuitate in munca! Iar echipa noastra de profesionisti iti va fi alaturi! Vei primi cele mai utile informatii si sfaturi din domeniul tehnic! Aplica-le exact asa cum iti sunt prezentate!

Calitate pe saturate cu aceasta pompa alimentare stivuitor Jcb 926  moderna!
Aceasta pompa este o piesa de baza in angrenajul motor, gratie modului in care funtioneaza si rezistentei sale indelungate! Aceasta va alimenta motorul utilajului tau exact asa cum iti doresti si va face fata presiunilor de peste zi! Mizeaza pe calitatea superioara si integreaz-o in sistemul masinariei tale!

Cere detalii si afli informatii extra!
Adreseaza-ne orice intrebare, nu ezita sa apelezi pentru detalii! Ne facem treaba intr-un timp alert pentru ca tu sa-ti remediezi defectiunile cat mai curand posibil! Agentii nostri te vor ajuta sa faci selectia potrivita pentru utilajul tau si te vor instiinta despre orice aspect tehnic! Iti asteptam solicitarea! Suntem aici pentru tine!

Iti oferim toata siguranta! Fiecare produs din depozitul nostru detine un certificat de garantie cu valabilitate pentru defectiunile din fabrica! Aceasta pompa electrica alimentare pentru stivuitor Jcb 926 are garantia valabila un an de zile!

Ne gandim la nevoia ta de a-ti relua activitatea! Motiv pentru care iti livram aceasta pompa alimentare stivuitor Jcb 926 in doar 24 de ore din momentul plasarii comenzii! Intra pe pagina de contact si acceseaza datele noastre pentru a lua legatura cu noi!

Daca iti doresti ca piesa achizitionata sa-si mentina calitatea si conditia, avem o recomandare! Indreapta-te catre un centru de asamblare special pentru a evita ca piesa sa fie montata gresit si astfel eviti sa faci alte investitii! Daca vei urma acest sfat, piesa va dispune de o functionare indelungata si sanatoasa!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura