Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare incarcator telescopic JCB 527

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 527
Cod produs
FPWYG4BV-AS
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti ca serviciile si produsele sa se ridice la nivelul investitiei, te afli in locul potrivit! Aici este locul in care avansam constant si punem la dispozitie cele mai utile mijloace tehnice care sa te ajute sa evoluezi! Aceasta pompa incarcator telescopic JCB 527 a fost prelucrata cu minutiozitate in ateliere dinamice si a ajuns rapid pe rafturile noastre! Bineinteles dupa o detalitata testare care sa ne convinga! Alege aceasta piesa si pentru modelul Jcb 527-58WM!
Motivatia este atunci cand dorintele tale isi pun haine de lucru!  Asta se va intampla atunci cand vei pasi in universul nostru tehnic! Iti vom da avantul de care ai nevoie pentru a te pune pe fapte! Ia in considerare indicatiile agentilor de consultanta si aplica-le exact asa cum ti s-a transmis! Astfel vei sti sigur ca vei avea o activitatea continua, prospera!

Cu aceasta pompa incarcator telescopic JCB 527 inserezi calitatea superioara in sistemul utilajului!
Daca ai accesat aceasta pagina cu siguranta intampini o problema tehnica si aceasta pompa electrica ti-ar fi de folos. Vrei ca motorul masinariei tale sa fie alimentat corespunzator? Nu mai sta pe ganduri si alege acest echipament de top din gama pieselor motor! Vei remarca diferenta de la prima aplicare!

Ne abordezi si evoluezi!
Nu te lasam nelamurit! Agentii nostri te vor asista si te vor ajuta sa faci selectia ideala a pieselor de care ai nevoie! Apeleaza-i cu incredere si intreaba-i fara sfiala tot ceea ce ai nevoie sa stii! Ca bonus vei primi un plan personalizat de intretinere care va deveni rutina ta zilnica cu care sa-ti sustii munca! Asteptam cu nerabdare solicitarea ta! Te vom prelua instant si ne vom ocupa de cazul tau in cel mai mic detaliu!

Iti oferim garantia pentru fiecare produs! Aceasta pompa electrica alimentare pentru incarcator telescopic JCB 527 din colectia de piese motor va veni alaturi de un certificat de garantie! Acesta este valabil timp de un an pentru defectiunile din fabrica!

Suntem la curent cu necesitatea ta de a-ti primi produsul in cel mai scurt timp! Tocmsi de aceea iti trimitem aceasta pompa incarcator telescopic JCB 527 in 24 de ore oriunde ai locui! Doar intra pe pagina de contact si ia legatura cu noi!

Nu risca sa mai pierzi din nou timp, energie si bani! Daca pana aici ai avut un parcurs concret, continua pe acest drum! Alege sa asamblezi piesa intr-un atelier de specialitate sub supravegherea specialistilor! Astfel vei prelungi durata de exploatare a piesei si rezistenta sa la socuri va fi sigura! O piesa montata corect va fi o piesa sanatoasa!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura