Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare pentru incarcator frontal JCB 412

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb 412
Cod produs
BT9E6F1P-AS
Out Of stock
Descriere
Daca azi nu este una din zilele acelea bune, cu ajutorul agentilor nostri, acest lucru se poate schimba!  Vom incepe prin a-ti recomanda produsele de care ai nevoie, produse care sa merite investitia facuta de tine! Aceasta pompa alimentare incarcator frontal JCB 412 reprezinta cu mandrie gama produselor motor! Alege-o si comand-o chiar impreuna cu filtrul necesar! Acum este disponibila pe stoc, gata de livrare!
Entuziasmul este emotie cu inspiratie! Insuseste-ti aceasta trasatura si adu-o cu tine cand pasesti in universul nostru tehnic! Locul in care vei gasi toate raspunsurile de care aveai nevoie! Te lamurim imediat cu privire la orice aspect si iti livram cele mai benefice idei prin care sa iti duci activitatea in punctul dorit! Apeleaza la ajutor din partea serviciului de consultanta sau a celui de asistenta tehnica!

Sustine performanta masinariei cu aceasta pompa alimentare incarcator frontal Jcb 412 de ultima generatie!
La un anumit timp, orice piesa are nevoie de imbunatatire sau inlocuire. Totusi, o piesa mult superioara din punct de vedere calitativ va amana defectiunile tehnice si isi va indeplini rolul o perioada buna de timp! Aceasta pompa electrica isi va indeplini functia de a alimenta motorul utilajului pe o perioada indelungata! Isi va dovedi calitatea din prima secunda!

Ne suni si te sustinem!
Daca nu esti sigur in ceea ce priveste alegerea piesei, ia legatura cu noi! Vom identifica piesa corespunzator si impreuna o vom alege pe cea compatibila cu utilajul tau! Spune-ne seria de pe punte sau modelul masinariei si noi vom lua decizia in functie de acestea! Atunci cand faci o investitie trebuie sa te asiguri ca este una corecta! Alaturi de serviciul nostru de consultanta acest lucru este garantat!

Stim… Vrei sa mergi la sigur! Si este de inteles! Tocmai din acest considerent, iti livram aceasta pompa electrica alimentare pentru incarcator frontal Jcb 412 impreuna cu un certificat de garantie valabil un an! Acesta se rezuma la defectiunile din fabrica!

Atunci cand vorbesti despre eficienta, ne priveste si pe noi! Suntem oamenii actiunii, motiv pentru care livram produsele in cel mai scurt timp posibil! Aceasta pompa alimentare incarcator frontal Jcb 412 va ajunge la tine in doar 24 de ore de la comanda! Intra pe site si acceseaza datele de contact!

Lucram doar in conditii de siguranta! Asa ca vrem sa ne facem datoria de profesionisti pana la capat si sa te sfatuim sa apelezi la un atelier de specialitate pentru momentul montajului! Nu lasa o asemenea manopera pe mana oricui. S-ar putea ca piesa sa nu-si poata indeplini functia la corect si ceea ce te asteapta este inca o cheltuiala in plus!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura