Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare pentru buldozer Caterpillar D3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar D3
Cod produs
EUJ3DN4A-AS
Out Of stock
Descriere
Avem un intreg album de piese de colectie menite sa remedieze instant defectiunile utilajului tau! Una dintre ele este aceasta pompa alimentare buldozer Caterpillar D3 din sirul pieselor motor originale! Adepti ai perfectiunii si ai sigurantei, am ales-o cu hotarare sa faca parte din depozit! Decizia a fost una de bun augur, caci rezultatele si numarul continuu de comenzi au confirmat ca nu ne-am pripit! Prezenta piesa se potriveste si modelului Caterpillar D3G.
Performanta vine in urma unei pregatiri intense! Asa am dobandit-o si noi! Ne-am pregatit constant si am ajuns la rezultate marete! O vei dobandi si tu curand daca alegi sa faci echipa cu noi! Ia aminte la fiecare sfat pe care ti-l dam si respecta planul de intretinere intocmit! Vei culege roadele mai repede decat ai fi crezut! Apeleaza-ne si hai sa facem lucruri grandioase impreuna!

Vei cunoaste eficienta din prima cu aceasta pompa alimentare buldozer Caterpillar D3 din gama pieselor motor!
Iti doresti ca utilajul tau sa performeze neintrerupt? Vrei ca investitia ta sa merite? Te-ai saturat de cercul vicios al reparatiilor? Alege aceasta pompa alimentare pentru sistemul motor si asigura-i buna functionare! Aceasta va alimenta motorul masinariei tale exact asa cum se presupune ca trebuie sa faca o piesa de calitate!

Ai intrebat, te-am informat!
Suntem o enciclopedie de informatii relevante pentru domeniul tehnic! Serviciul de consultanta gratuita este la indemana oricarui client! Si ca sa performezi, mai intai trebuie sa alegi piesa compatibila pentru utilajul tau! Zis si facut! Cea mai placuta conversatie este la un telefon distanta! Vei finaliza cu un plan temeinic pentru intretinere, sfaturi cu privire la locul si modul montajului si tot felul de substraturi legate de piesele de schimb!

Garantia este esentiala atunci cand investesti! De aceea, fiecare piesa de schimb vine la pachet cu un certificat de garantie care sa ateste asta! Aceasta pompa electrica alimentare pentru buldozer Caterpillar D3 detine garantie timp de un an de zile!

Nu ne permitem sa abuzam de timpul tau! Stim cat conteaza in activitatea ta acest factor! Motiv pentru care ne miscam precum fulgerul! Iti livram aceasta pompa alimentare buldozer Caterpillar D3 in primele 24 de ore de la comanda! Ne poti suna sau poti completa cererea de pe site!

Nu exista aspect pe care sa-l omitem! Mai ales cand vorbim despre montaj! Tentatia improvizatiilor este ademenitoare atunci cand privesti din perspectiva financiara, insa s-ar putea sa te coste dublu daca nu alegi bine din prima! Valorifica-ti investitia si asigura sanatatea indelungata a piesei! Indreapta-te catre un atelier de specialitate!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura