Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Convertizor Carraro 147460OE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 147460OE
Cod produs
YL2XZGJH-AS
Out Of stock
Descriere
Fiecare piesa din depozitul nostru se diferentiaza de cele de pe piata prin calitatea superioara! Convinge-te achizitionand acest convertizor Carraro 147460OE din gama pieselor motor, o piesa reprezentativa pentru colectiile Carraro! O piesa care va spori ritmul de functionare a utilajului si care isi va indeplini misiunea cu brio! Axeaza-te pe necesitatile masinariei tale daca iti doresti rezultate performante!

Cea mai nobila cautare este cautarea excelentei! Fa tot posibilul sa execelezi in activitatea ta! Iar acum ai toate sansele daca alegi sa colaborezi cu noi! O echipa dedicata care te va ajuta sa identifici fiecare problema si sa o inlaturi de la radacina! Doar ia in considerare sfaturile expertilor nostri si afacerea ta va cunoaste o inflorire subita!

Sustine buna functionare a utilajului cu acest convertizor Carraro 147460OE  modern!
Rolul fiecarei piese este extrem de bine gandit pentru a contribui la functionarea optima a masinariei. Astfel, acest convertizor va face transferul de cuplu de la motorul vehiculului tau la sistemul de transmisie al acestuia. Un astfel de echipament tehnic iti va usura substantial munca si va incadra utilajul tau printre modelele de actualitate!

Cu o informare corecta vei razbi!
Fa cunostinta cu agentii nostri si beneficiaza de ajutorul serviciului gratuit de consultanta! Acesta a fost infiintat cu scopul de a furniza toate informatiile de actualitate care sa ajute fiecare client sa isi duca afacerea cat mai departe! Impreuna cu operatorii vei identifica problema de la radacina, vei selecta piese potrivite si vei intocmi un plan autentic de intreprindere a activitatii pe termen lung!

Piesele noastre de schimb sunt accesorii care dau fiecarui utilaj super puteri! Acestea vin la pachet cu certificat de garantie! Acest convertizor Carraro 147460OE detine un garantie timp de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Suntem constienti de ce inseamna timpul pierdut pentru tine! De aceea ne mobilizam de fiecare data si iti expediem produsele dorite in timpul record de 24 de ore! Plaseaza comanda la numarul afisat pe pagina sau completeaza cererea si acest convertizor Carraro 147460OE  ajunge la tine!

Speram ca odata ce iti livram calitatea o vei intretine cum se cuvine! Cum sa faci acest lucru? Alegand sa montezi piesa intr-un atelier de specialitate sub supravegherea unor specialisti! In acest mod, vei prelungi durata de exploatare a piesei si iti vei proteja investitia! O manopera sustinuta de profesionisti va prelungi durata de functionare a piesei!

Specificatii

• 6 gauri de fixare filetate, cu diametru = 8,2mm, asezate pe un cerc cu diametru de 153mm
• Diametru intrare arbore = 47mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura