Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei Carraro 064308

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 064308
Cod produs
PN23IGES-AC
Out Of stock
Descriere
Calitate inainte de toate. Despre aceasta este vorba cand achizitionezi pompa de ulei Carraro 064308 - o piesa originala, semnata de cei de la Carraro. Este o piesa rezistenta, care montata corect si intretinuta corespunzator, va avea o durata lunga de utilizare. Daca ai nevoie de aceasta sau de alte piese de schimb, sa stii ca le gasesti la noi in depozit. Un depozit din care nu ne lipseste nimic! Si, daca se intampla sa ne lipseasca piesa de schimb de care ai tu nevoie, fii sigur ca, daca aceasta se fabrica, noi o aducem pentru tine.

Suntem alaturi de tine si activitate ta. Fie ca esti pe santier sau pe camp sau in padure, noi stim sa te sustinem cand o defectiune sau o imobilizare iti loveste utilajele. Suntem tot mai multi si mereu pregatiti. Vorbeste cu noi si se rezolva!

Pompa de ulei Carraro 064308 - o inima pentru sistemul de alimentare cu ulei!
Pompa de ulei are rolul de a asigura debitul de ulei la presiune utila in sistemul de alimentare cu ulei. Cand pompa de ulei cedeaza, lubrifierea nu mai este optima si aceasta duce in scurt timp la o defectiune majora.

Astfel, cand este necesar sa o inlocuiesti, iti recomandam sa o faci din timp si sa alegi o pompa de ulei realizata din materiale rezistente care poate sustine si prelungi durata de utilizare a utilajului tau. Poti achizitiona cu incredere pompa de ulei Carraro 064308 pentru ca este o piesa originala Carraro.

Tu te identifici cu carte de identitate, dar… piesele de schimb cum le identifici? Identifica-le cu ajutorul nostru! Suntem aici! Intreaba-ne.
Poate ai intrebat si in stanga si in dreapta, poate te-ai si documentat, dar… tot nu esti lamurit. Nu te ingrijora! Vorbeste cu noi pentru ca te ajutam sa identifici piesa de care are nevoie utilajul tau. Sa identifici corect o piesa de schimb nu este simplu nici pentru specialisti. Asa ca, nu mai pierde timpul! Contacteaza-i pe colegii nostri de la departamentul de Identificari si cere-le ajutorul. Le spui modelul utilajului tau si ei te ajuta.

Intreaba-ne! Suntem aici. Si, da, serviciul nostru de consultanta este gratuit.

Pompa de ulei Carraro 064308 este un produs de calitate si are o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Cand achizitionezi aceasta piesa de schimb, aceasta iti va fi livrata in colet, insotita de certificatul de garantie si factura.

De fiecare data noi acceleram ritmul, pentru ca piesele de schimb sa ajunga la tine cat mai repede. Astfel, piesele de schimb pe care le achizitionezi de la noi ti le livram in maxim 24 ore, oriunde in tara, acolo unde tu te afli.

Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site. Si… fii linistit ca piesele de schimb vor ajunge la tine in cel mai scurt timp!

A prelungi durata de utilizare a pieselor de schimb este un lucru usor. Da, daca le montezi corect solicitand asistenta persoanelor autorizate!

Apeleaza la specialisti de fiecare data, pentru ca improvizatiile te costa mai mult decat un lucru bine facut de la bun inceput.

Daca nu cunosti specialisti, suntem aici! Intreaba-ne pe noi, pentru ca ti-i putem recomanda.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura