Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei cutie de viteze Carraro 141925

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 141925
Cod produs
V8OKULPA-AC
Out Of stock
Descriere
Tu stii ca se poate mai bine si mai bine. Se poate chiar excelent! Alegerea iti apartine de fiecare data. Cand alegi pompa ulei cutie viteze Carraro 141925 - alegi ce este mai bine pentru functionarea utilajelor tale. Piesa de schimb este una realizata cu atentie la detalii, robusta.

O gasesti in depozitul nostru, unde gasesti si multe alte piese de schimb. Cere-ne detalii si noi ti le oferim cu drag.

Pompa ulei cutie viteze Carraro 141925 - pentru a tine defectiunile departe de utilajul tau!
Cand este necesar sa inlocuiesti pompa de ulei, iti recomandam sa o faci din timp pentru a evita defectiunile majore. Intrucat pompa de ulei are rolul de a asigura debitul de ulei la presiune utila in sistemul de alimentare cu ulei, cand aceasta cedeaza, lubrifierea nu mai este optima.

Astfel, pentru a evita defectiunile care iti pot imobiliza utilajul, inlocuirea pompei de ulei cu una de calitate, din materiale rezistente este o alegere inteleapta. Achizitioneaza cu incredere pompa ulei cutie viteze Carraro 141925 pentru ca este o piesa originala Carraro. Nu te va dezamagi.

Te ajutam sa identifici piesele de schimb de care utilajul tau are nevoie. Fara costuri!
Da, pentru acele momente in care identificarea unei piese de schimb a devenit o sarcina extrema, apeleaza-ne! Nu te ingrijora si vorbeste cu noi.

Colegii nostri de la departamentul de Identificari cu asta se ocupa si te pot ajuta foarte repede sa identifici piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie. Le spui modelul utilajului tau si orice alte informatii mai cunosti despre el si primesti raspunsurile de care ai nevoie.

Intreaba-ne, pentru ca serviciul nostru de consultanta este gratuit! Suntem aici. Cu noi, lucrurile devin mai simple pentru tine.

Pompa de ulei cutie de viteze Carraro 141925 este un produs de cea mai buna calitate. Pentru defectiunile din fabrica - daca sau cand apar - acesta are o garantie de 6 luni. Este bine sa stii aceasta!

Cand achizitionezi piesa de schimb, aceasta iti va fi livrata alaturi de certificatul de garantie si factura.

Ne place sa pregatim piesele de schimb pentru livrare! Ne place asa de mult, incat ne grabim de fiecare data sa ti le trimitem pentru ca stim ca ai nevoie de ele.

Piesele de schimb pe care le achizitionezi de la noi ti le trimitem in maxim 24 ore, oriunde in tara, exact acolo unde tu te afli!

Trimite-ne o cerere on-line sau contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site. Apoi, fii pregatit pentru ca in scurt timp coletul va ajunge la tine.

De la bun inceput, iti subliniem ca un montaj corect al pieselor de schimb este foarte important. Acesta va prelungi durata de utilizare a pieselor de schimb si functionarea optima a utilajelor tale. Spune ”DA” unui montaj corect al pieselor de schimb si ”NU” improvizatiilor!

Apeleaza la specialisti de fiecare data pentru un lucru bine facut de la bun inceput. Si sigur!

Daca nu cunosti specialisti, intreaba-ne pe noi! Avem colaboratori destoinici pe care ti-i putem recomanda.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura