Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 5055D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5055D
Cod produs
Z4RGMSE3-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare tractor John Deere 5055D este comercializata la pret de importator direct.

Avem un stoc permanent disponibil si daca aveti nevoie si de filtrul de motorina, impreuna cu bateria de amorsare, ne puteti solicita si acest reper. Pompa a fost fabricata in Europa din componente de inalta calitate si asigura o eficienta maxima. Puteti plasa o comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre consultantii nostri tehnici. Angajatii nostri va stau la dispozitie pentru orice solicitari sau intrebari, despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra. Unul dintre angajatii nostri va poate acorda consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care va intereseaza.

Pompa de amorsare John Deere 5055D este o alegere faina!

Pompa de amorsare motorina si bateria filtrului de combustibil pentru sunt ofertate impreuna! Dar, daca doresti si filtrul de combustibil alaturi de ele, te rugam sa mentionezi asta in cerere, iar noi le livram impreuna. Pompa de amorsare pe care o propunem este o echivalenta ce iti asigura o eficienta maxima in lucru, o siguranta sporita in exploatare, cat si puterea necesara pentru o lunga perioada de timp.

Sa apelezi la specialisti este o abordare cat se poate de faina!

Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate usura munca! Asadar, mainile care te ajuta in fiecare zi de munca sunt mai aproape decat crezi! Apeleaza-ne oricand ai o problema de rezolvat. Noi te intampinam cu stiinta, dar si cu deschidere! Suntem dornici sa oferim solutii aplicate, corecte, pentru a rezolva nevoile utilajului tau!

Pentru aceste piese, primiti garantie valabila 1 an de zile.

Livram pompa de amorsare John Deere 5055D oriunde in tara si nu trebuie sa asteptati mult dupa aceasta. Plata ramburs se poate achita dupa verificarea piesei, pentru a nu exista nemultumiri.

Daca aveti nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, nu ezitati sa ne contactati. Noi va punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, va rugam sa luati legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm

Posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50mm si 78.5mm.

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici puteti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura