Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa Caterpillar 272-0464

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 272-0464
Cod produs
TSR24PLJ-MI
Out Of stock
Descriere
Cauti o Pompa apa Caterpillar 272-0464 de foarte buna calitate? Este executata intocmai ca originalul! Cu o diferenta, pretul este mai mic! Hai la noi, ti-o dam imediat la pachet! Daca plasezi o comanda, telefonic sa prin formularul de pe site, ea ajunge la tine maine cu un curier rapid, o poti programa la montaj! Sfatul nostru ar fi totusi ca inainte de a comanda sa-l suni pe consultantul nostru, el are stiinta de tot ce te poate ajuta: iti poate da toate datele despre piesa si compatibilitatea ei cu utilajul tau, iti spune si un numar de telefon de maxima importanta, cel al unui mester cu atelier mobil din zona ta care te poate ajuta in cea mai ingrata situatie, cea in care ai ramas in pana cu utilajul in drum! Mesterul este partenerul nostru, el are toate instrumentele si are si disponibilitatea necesara interventiei rapide pe teren, trebuie doar sa ne suni! Nu rata ocazia sa ne cunosti, calitatea pieselor de schimb si a serviciilor pe care le oferim este egalata doar de calitatea echipei ACN!
Pompa apa Caterpillar 272-0464 - nu rata o investitie eficienta!
Ce face aceasta piesa?  Asigura echilibrul termic al motorului utilajului tau.. Este rezistenta pe termen lung, asigurand utilajului o functionare optima in zilele de munca, pe orice vreme! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Daca s-au strecurat impuritati in sistemul de racire al motorului sau nu folosesti un antigel cu aditivi antioxidanti si anticorozivi,  pompa de apa cedeaza si risti ca motorul sa se supraincalzeasca pana la gripare. Evita defectiuni grave, monteaza profesionist o pompa de calitate!
Cere ajutor specializat! Si gratuit!
Uneori cel mai greu este sa identifici corect piesa compatibila cu utilajul tau, sa comanzi, si, eventual, sa gasesti in apropierea ta un mester bun pentru montaj! Deci, practic, tot procesul de depanare e greu! Trebuie doar sa ne apelezi, si consultantii nostri iti vor pune la dispozitie experienta si cunostintele lor tehnice vaste! Castiga eficienta cu noi, suntem aici, la un apel-distanta!
Pompa de apa Caterpillar 272-0464 este o investitie sigura pentru tine, ea are un certificat de garantie pe o perioada de 1 an.
Comanda acum pompa apa Caterpillar 272-0464 si ea va fi livrata in doar 24 de ore oriunde in tara! Modalitatea de plata va fi ramburs. Poti opta si sa vii acum la depozitul nostru de langa Bucuresti, poti alege cu mana ta piesa de pe raft!
Avem cateva recomandari: pentru a prelungi viata piesei de schimb si, implicit, a intregului utilaj, foloseste un antigel de calitate si un lichid de racire cu protectie coroziva. Inainte de montaj, e bine ca instalatia de racire sa fie bine spalata.
Un montaj profesionist ofera un start bun in viata atat piesei de schimb cat si intregului utilaj! Nu improviza, suna-ne pentru datele de contact ale unui mecanic cu atelier mobil din zona ta, daca ai nevoie!

Specificatii tehnice

• fulie 4 gauri
• 1 garnitura montata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura