Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru repartizator de asfalt Caterpillar AP655

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar AP655
Cod produs
3OWFPKR7-A-MI
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa apa Caterpillar AP655C este o pompa impecabila, ce provine din cadrul unui atelier de ultima generatie. O alegere perfecta pentru utilajul tau, daca el are nevoie de o inima noua! Piesa de schimb este vitala pentru functionarea optima a motorului, responsabila pentru conditiile lui sigure de lucru! Se regaseste acum pe stocul nostru, gata de drum catre tine, indiferent care ar fi destinatia!
Depozitul nostru este locul in care calitatea si performanta se impletesc! Alaturi de noi dispui de toate conditiile de care ai nevoie pentru remedierea defectiunilor: o colectie impresionanta de piese de schimb moderne si o echipa de profesionisti care stiu sa te indrume pentru clarificarea situatiei! Nu ezita sa vorbesti cu noi! Putem avea o relatie profitabila de lung parcurs, cu ajutorul careia conduita ta de munca poate deveni mult mai eficienta.

Calitatea, un criteriu pentru a ne alege!
Aceasta pompa apa Caterpillar AP655C este prelucrata cu interes si responsabilitate, dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Axul, pinionul si presetupa provin de pe teritoriul Italiei.
Aceasta pompa de apa pentru repartizator de asfalt Caterpillar AP655B este prelucrata cu interes si responsabilitate, dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Axul, pinionul si presetupa provin de pe teritoriul Italiei.
Oferim clientilor nostri tot suportul!
Cea mai importanta este calatoria catre succes, asa ca indrazneste sa urci! Pentru o urcare lina ar trebui sa fii... tehnic asigurat. Suntem aici pentru tine, gata sa te ajutam sa treci peste obstacole, iar in final, vei descoperi chiar tu oportunitatile. Trebuie doar sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta:
Avem tot ce iti trebuie!
Facem o identificare de calitate!
Te ajutam sa inveti sa-ti mentii utilajul exact asa cum a fost el proiectat, printr-un plan personalizat!
Venim la fata locului daca esti imobilizat si ai nevoie de reparatii de urgenta!
Aceasta pompa de apa pentru repartizator de asfalt Caterpillar AP655C detine si un certificat de garantie valabil pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!
Primesti aceasta pompa apa Caterpillar AP655C in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal din sediul nostru! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi telefonic sau sa depui o cerere pe site.

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

• Pinionul de angrenare are 16 dinti.
• Inaltime totala 125mm.
• Diametru ax 19mm.

Codul produsului: 3OWFPKR7-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura