Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru excavator Ihimer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ihimer
Cod produs
AY2M09DG-SC
Out Of stock
Descriere
Vrei rapid un decalimetru excavator Ihimer absolut nou, fiabil si rezistent? Adica foarte rapid. Adica atat de rapid incat sa-l ai chiar inainte sa stii ca iti trebuie acest produs. Nu e mare lucru pentru noi, la ACN se rezolva. Pompa de gresare se afla deja in depozit. Iar, daca ne gandim bine, este deja pe drum spre adresa ta. Stim ca este un dispozitiv solicitat foarte des, mai ales pentru gama de utilaje grele. De aceea suntem atat de operativi. Urgentele lucrarilor tale ne cer sa fim buni. Suntem cei mai buni.

In lumea noastra a afacerilor din industrie rezista doar cei ambitiosi, cei care au un plan serios si stiu sa il implementeze. Cei care sunt puternici emotional si nu se tem de obstacole. Cei care invata permanent si nu le e rusine sa tina cont de recomandari sau exemple de best practice. Ceilalti, mneah, fac franjuri, umplu terasele si cabinetele psihologilor cautand secretul fericirii si al brandingului personal. Varsam o picatura si pentru ei. Restul il turnam in pahare cand o lucrare de mare amploare este gata. Cand tu tai panglica, iar noi zambim impacati ca utilajele tale intretinute cu scule si consumabile de la noi, te-au ajutat sa reusesti.

Decalimetru excavator Ihimer instructiuni de folosire
Decalimetrul este folosit pentru a unge anumite puncte sau pentru a aplica vaselina pe anumite componente unde se poate ajunge usor, daca sunt sunt desprinse de utilaj. Acesta este potrivit pentru punctele unde consumul de vaselina este mic sau mediu si unde nu este nevoie de o forta deosebit de mare pentru aplicare. Sunt trei modalitati de umplere, respectiv: a. umplere simpla a rezervorului; b. cu cartus standard; c. cu o pompa de umplere.

Ce se intampla sefule?
Serviciul nostru de consultanta este operativ, profesionist, bine documentat si, cel mai important, este integral gratuit. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Asadar, pe langa produsul comandat, primesti economie de timp, un pachet de recomandari relevante si ajutatoare, precum si experienta consultantilor nostri foarte bine pregatiti. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Livrare
Daca  a venit ziua sa cauti acest minunat decalimetru, tot ce trebuie sa faci e sa o comanzi utilizand datele din contact. Noi vom initia imediat procesul de expeditie a produsului, pentru ca stim ca e o urgenta. Produsele noastre ajung in orice loc din tara, cu plata ramburs si verificarea pachetului la primire. Dar pot fi ridicate si personal din sediul unde ne aflam, in localitatea Jilava.

Montaj
Manipularea corecta a unui dispozitiv de intretinere este o necesitate in procesul de reparatie sau de revizie a unui utilaj.  De aceea iti recomandam un uzaj corect si profesionist. Este indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui profesionist cu experienta. Operatiunile de gresare ascund o multime de chichite.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura