Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru excavator Hyundai

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyundai
Cod produs
32GNBIOF-SC
Out Of stock
Descriere
Acest decalimetru excavator Hyundai nu a ajuns in depozitul nostru din greseala. Nu s-a ratacit in drumul spre o alta adresa. Exclus! Decizia de a-l aduce se sprijina pe evaluarile specialistilor nostri. Nu luam nicio decizie fara sa ne facem mai intai temele. Ne supunem cuvantului calitate si facem tot ce este posibil ca sa ramanem in aria definitiei lui. De aceea, cand cumperi de la noi, stii deja ca ai un produs de calitate, rezistent, imbatabil si competitiv comparativ cu alte variante.  Cand cumperi de la noi e ca si cum ai cumparat de la producator.

Am aflat “pe surse” ca sunt clienti care ajung la noi la recomandarea unor specialisti. Realizam, asadar, cat contam, cat de vizibili suntem si cat de apreciati. Ceea ce inseamna ca am trecut testul cel mai dificil in acest business, testul validarii de catre piata. Ceea ce inseamna ca la noi pe rafturi ajung doar produse premium sau de calitatea produselor premium. Ceea ce inseamna ca stam foarte bine si in politica noastra de preturi care este flexibila. Ceea ce inseamna ca facem lucrurile sa se intample. Repede si bine. Asculta-ti specialistul, cauta-ne pe noi.

Decalimetru excavator Hyundai instructiuni de folosire
Decalimetrul este folosit pentru a unge anumite puncte sau pentru a aplica vaselina pe anumite componente unde se poate ajunge usor, daca sunt sunt desprinse de utilaj. Acesta este potrivit pentru punctele unde consumul de vaselina este mic sau mediu si unde nu este nevoie de o forta deosebit de mare pentru aplicare. Sunt trei modalitati de umplere, respectiv: a. umplere simpla a rezervorului; b. cu cartus standard; c. cu o pompa de umplere.

Ce se intampla sefule?
Serviciul nostru de consultanta este operativ, profesionist, bine documentat si, cel mai important, este integral gratuit. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Asadar, pe langa produsul comandat, primesti economie de timp, un pachet de recomandari relevante si ajutatoare, precum si experienta consultantilor nostri foarte bine pregatiti. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Livrare
Daca  a venit ziua sa cauti acest minunat decalimetru, tot ce trebuie sa faci e sa o comanzi utilizand datele din contact. Noi vom initia imediat procesul de expeditie a produsului, pentru ca stim ca e o urgenta. Produsele noastre ajung in orice loc din tara, cu plata ramburs si verificarea pachetului la primire. Dar pot fi ridicate si personal din sediul unde ne aflam, in localitatea Jilava.

Montaj
Manipularea corecta a unui dispozitiv de intretinere este o necesitate in procesul de reparatie sau de revizie a unui utilaj.  De aceea iti recomandam un uzaj corect si profesionist. Este indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui profesionist cu experienta. Operatiunile de gresare ascund o multime de chichite.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura