Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru excavator Hidromek

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hidromek
Cod produs
HN3SIUE0-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un decalimetru excavator Hidromek noi aparem din neant, precum luptatorii ninja. Suport este un cuvant caruia noi i-am dat  noi valente. Pentru ca noi ti-l oferim exact cand ai nevoie de el. Pentru ca il primesti din toata inima si nu pentru ca e undeva trecut in fisa postului. Asta inseamna ca ai permanent la dispozitie un coleg care iti preia apelul, te asculta, te informeaza si iti prelucreaza livrarea. Primesti consultanta complet gratuit. Adica din toata inima, nu ne e teama sa o repetam. Asta inseamna ca suntem cu tine si iti asiguram suport de cate ori ai nevoie.

Ne poti apela pentru orice, la orice ora si de oriunde.  Chiar si de pe Statia Spatiala Internationala, daca te nimeresti pe acolo si descoperi ca are nevoie de gresaj. Ce-o fi atat de greu! E bine sa stii de la bun inceput. Consultantii nostri sunt pregatiti sa te asculte si sa te indrume. Au raspuns la orice intrebare a ta. Sunt mai buni decat M M Stoica, guru-ul fotbalului romanesc. Ne dorim sa fim optiunea ta principala pentru suport utilaje. Ne dorim sa se stie despre noi si nu oricum ci ca un depozit serios, foarte bine aprovizionat si pe frontispiciul caruia este scris cu litere mari ACN.

Decalimetru excavator Hidromek primeste vaseline, dar nu pe oricare
In general, la incarcarea pistolului de gresat, se recomanda o verificare a vaselinei. Exista riscul introducerii in dispozitiv a unor contaminatori. Daca sunt utilizate cartusuri, scoaterea capacului se va efectua cu atentie, astfel incat sa nu fie introduse particule metalice in vaselina de gresat.  Mare atentie la alegerea vaselinei. A nu se folosi alte tipuri de vaselina in afara celor indicate a fi compatibile.

Avem si supliment
Consultanta oferita de oamenii nostri este chiar mai mult decat atat, este un gest de prietenie, este un supliment. Mai ales pentru ca iti este oferita cu titlu gratuit. Lor le va face intotdeauna placere sa-ti dea o recomandare in plus, o sugestie, sa te sustina chiar si moral. De la ei stii in orice moment care sunt piesele de schimb compatibile cu utilajul tau sau care sunt consumabilele cu care poti efectua o intretinere reusita. Nu ai de ce sa te gandesti foarte mult. Suntem aici, suntem buni, oferim maxima incredere.

Livrare
Decalimetrul va ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur dupa ce-l comanzi. Nu exista solutii mai bune la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Pentru ca le acoperim pe toate. Inclusiv de a ridica piesa de la sediul nostru, care are portile deschise pentru tine. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact.

Montaj
Nu, nu ai gresit pagina, ai citit foarte bine, noi avem inclusiv solutia pentru utilizare si micul montaj, daca modelul de pistol de gresat o cere. Daca nu cunosti vreun mecanic in care sa ai incredere iti  transmitem noi datele de contact ale  unuia foarte bun, ba chiar si ale unui atelier mecanic utilat modern. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura