Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru excavator Doosan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan
Cod produs
YXUW2I50-SC
Out Of stock
Descriere
Nu ai uneori senzatia ca te afli intr-un desis, tot inaintezi prin buruienisul inalt si nu gasesti iesirea? Stai in utilajul tau, tragi de el si vezi ca gafaie. Ce de facut? In buruienis taie iarba. Iar pentru utilaj da-i un spritz de sanitate. Cum? Treci printr-o sedinta de gresare toate componentele care au nevoie de lubrifiere. Cu acest decalimetru excavator Doosan duci la capat cu succes aceasta operatiune. Nu uita! Neaparat alimentezi pompa cu vaseline de mare calitate si compatibile cu dispozitivul comandat.

Trenule masina mica/unde-l duci pe Ionica, spune cantecul celebru. Daca ar avea gura trenul spune ca il duce pe Ionica cu treaba, adica la Jilava unde are probleme de rezolvat. Acuma ca Loganul e la service e una, dar problema e la Doosan, care fornaie din toate componentele, insetate dupa vaselina. Nici nu a intrebat unde trebuie, l-a adus trenul singur si sigur, caci cine nu stie mai bine despre ce ne doare decat cursa rapida Giurgiu- Gara Progresu. Hai incoace Ionica, rezolvam problemele, o sa pleci cu lista rezolvata. Nu trebuie sa le cari, le trimitem cu un curier, pana ajungi tu pistolul de gresat si vaselinele vor fi deja acolo.

Decalimetru excavator Doosan o micuta cascada de vaselina
Daca vorbesti de masina de gresat trebuie neaparat sa vorbesti de produsul complementar- vaselina, sau vaselinele compatibile. Este neaparata nevoie ca vaselina de gresat sa fie utilizata ca lubrifiant, deoarece se lipeste de suprafetele mobile ale instrumentului. Ea nu curge usor, precum uleiul. Prin urmare, este esential ca functionarea corecta a masinii de gresare sa fie inteleasa si gestionata de tehnicienii care se ocupa cu acest lucru. Simpla cunoastere a semnelor supraalimentarii si a subalimentarii cu vaselina de gresat poate ajuta pistolul de gresat in extinderea vietii acestuia.

Consultanta gratuita la performanta te invita!
O informatia corecta si o recomandare la timp ii dau procesului de intretinere a utilajelor softul necesar pentru o operatiune completa. Astazi isi face tot mai putin loc replica precum ca “informatia costa”.  Nu mai este asa, adevaratul cost il platesti daca o ai si o tii pentru tine. Sau cand o eviti sau o refuzi. La noi informatia nu costa nimic, este un bun comun pe care il impartim camaradereste cu tine. Suna-ne si consultantii nostri stiu ce sa faca.

Livrare
Facem atatea lucruri, organizam o multime de procese cum crezi ca o sa scapam din atentie tocmai momentul expeditiei produsului pe care l-ai comandat? Nu “se exista” asa ceva! Colaboram cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la mine catre tine.

Montaj
Nu toti proprietarii de utilaje au mecanici proprii. Sau poate nici nu cunosc unul. Iar mandra ta masinarie are nevoie de o ungere corecta si abundenta. Si inainte de toate, un decalimetru bine calibrat si cu vaselinele alese dupa manual. Pentru toate acestea, iti vom recomanda noi un profesionist sau un atelier mecanic. Chiar din raza localitatii unde se desfasoara activitatea ta.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura