Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru autogreder Champion

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Champion
Cod produs
W8PI50OK-SC
Out Of stock
Descriere
Nu trece o zi pe santier sau pe camp fara sa te impiedici de: probleme tehnice, probleme cu operatorul, probleme cu beneficiarul, probleme cu furnizorii, si mai sunt vreo doua pagini... Singur n-ai cum sa le rezolvi, e utopic sa crezi asa ceva! Asadar, come to papa, come to ACN Piese si Utilaje! Aici vei intalni oameni care iti vor ridica moralul. Si vei gasi tot ce poate tine sau readuce un utilaj in starea de functionare optima. Avem inclusiv acest decalimetru autogreder Champion care se prezinta la o calitate maxima. Este deja ambalat si va veni insotit cu vaselinele compatibile. Suna si cere!

Locul de unde iti faci cumparaturile “tradeaza” mai intotdeauna cine esti si ce calitate ai. Una e sa cumperi un pranz echilibrat la Carul cu Bere, alta e sa agati de pe drum o shaorma de la “La Taticu”. Una e sa iti cumperi o geanta din piele italiana si alta e sa porti dupa tine o sacosa din plastic la 50 de bani bucata. Una e sa mergi la cinemateca ca sa vezi un film de Ingmar Bergman si alta e sa mergi la Mall pentru a enshpea varianta dupa Omul Paianjen. Si una e sa te aprovizionezi cu piese de schimb, dispozitive si scule de intretinere ori consumabile de la ACN Piese si utilaje, si alta e sa le iei chilipir de la vanzatorii ambulanti. Iar toate acestea se vad la ce lasi in urma. Suntem adeptii lucrului de calitate, nu renuntam la clasa si stil.

Decalimetru autogreder Champion piece by piece
O componenta importanta a decalimetrului si care ii asigura lejeritatea in utilizare este manerul. Acesta este creat dintr-un material special care asigura o priza aderenta si siguranta in timpul utilizarii. Constructia masinii este usoara si solida din aluminiu. Gresorul are doua valve pentru reglarea aerului. Este construit pentru presiuni mari si poate livra o cantitate de vaselina mare. Este dezmembrabil, ceea ce inseamna ca toate piesele din care este compus se pot inlocui si intretine.

Un ajutor ti-ai dorit, chiar acuma a sosit!
Uneori nu ajunge doar ce cunostinte de mecanica ai tu singur. Sunt lucruri care te pot depasi. Nu trebuie sa te simti dezavantajat, nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de informatie si competente. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!  Colegii nostri iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta a problemei, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Livrare
Acest decalimetru pentru autogreder Champion ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un montaj&uzaj profesionist executate de un mecanic pregatit. Distributia vaselinei va fi omogena si abundenta, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura