Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru buldozer Caterpillar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar
Cod produs
UVB1KQMR-SC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand rostesti numele unui Caterpillar vezi in fata ochilor un gigant care iti lasa impresia ca este nemuritor si cu o putere nelimitata. Iti spui ca, impreuna cu el, poti rasturna si muntii. Ceea ce nu e complet neadevarat. Dar muntii ca muntii, dau si ei. Opun rezistenta, lupta. Iar din lupta aceasta gigantul nostru poate iesi uneori obosit. E momentul in care intervii tu si ii asiguri intretinerea si recuperarea. Asa ca, pentru a nu pierde lupta prin neprezentare, cumpara repede de la noi acest decalimetru buldozer Caterpillar care, impreuna cu vaselinele harnicele, vor readuce in ring proaspat si vivace utilajul nostru. Box!

Foaie verde si-o sipica/merge-o intretinere mica! Caci de nu ar fi, nu s-ar mai povesti. De pilda, despre faptul ca, pe langa stocul de piese de schimb, gasesti pe site-ul nostru si numeroase scule, dispozitive si consumabile care sa sustina intretinerea masinii. Acareturi fara de care nu ar merge treaba. Iar pe langa toate acestea, serviciile care completeaza “meniul”: livrare rapida, consultanta gratuita, mecanici colaboratori, intermediere de inchirieri de utilaje. Bon apetit!

Decalimetru buldozer Caterpillar piece by piece
O componenta importanta a decalimetrului si care ii asigura lejeritatea in utilizare este manerul. Acesta este creat dintr-un material special care asigura o priza aderenta si siguranta in timpul utilizarii. Constructia masinii este usoara si solida din aluminiu. Gresorul are doua valve pentru reglarea aerului. Este construit pentru presiuni mari si poate livra o cantitate de vaselina mare. Este dezmembrabil, ceea ce inseamna ca toate piesele din care este compus se pot inlocui si intretine.

Un ajutor ti-ai dorit, chiar acuma a sosit!
Uneori nu ajunge doar ce cunostinte de mecanica ai tu singur. Sunt lucruri care te pot depasi. Nu trebuie sa te simti dezavantajat, nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de informatie si competente. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!  Colegii nostri iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta a problemei, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Livrare
Acest decalimetru pentru buldozer Caterpillar ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un montaj&uzaj profesionist executate de un mecanic pregatit. Distributia vaselinei va fi omogena si abundenta, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura