Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru buldozer Caterpillar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar
Cod produs
ZSVADTEH-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta masina de gresat buldozer Caterpillar iti bate in geam. Abia cu o zi in urma ai solicitat-o iar acum este la tine.  De fapt, nu e nimic special -  asa se intampla cand apelezi la profesionisti.  Urmeaza doar etapele : ai sunat, ai cerut produsul si ai primit este exact ce iti trebuia. Livram piesele cele mai bune si nu scuzele cele mai bune. Utilajul tau nu functioneaza cu scuze. Tinem aproape!

Scopul nostru primar este sa oferim clientilor nostri solutii optime si sa facem share cu informatii din experienta noastra. Ei afla de la noi, noi invatam de la ei. Schimbul este benefic pentru toti, iar situatiile tehnice se rezolva in masuri de timp foarte rezonabile.  Asiguram, astfel, suport de calitate bunului mers al activitatii lor, iar echipamentele vor functiona ireprosabil. Dispozitivele pe care le aducem sunt compatibile cu utilajele existente pe piata pentru ca am avut grija de asta. O intreaga echipa de consultanti  iti stau la dispozitie!

Masina de gresat buldozer Caterpillar urca pe scena
Cateva cuvinte despre acest dispozitiv indispensabil pentru o intretinere perfecta. Manerul este creat dintr-un material care asigura o priza ferma si siguranta in timpul utilizarii. Constructia masinii este usoara si solida din aluminiu. Gresorul are doua valve pentru reglarea aerului. Este construit pentru presiuni mari. Creaza presiuni mari si cantitate de vaselina abundenta. Este dezmembrabil, ceea ce inseamna ca toate piesele din care este compus se pot inlocui.

Cere una, primesti chiar mai multe
Daca esti cu temele la zi, e foarte simplu - poti comanda orice ai nevoie pentru utilajul tau direct pe site-ul firmei sau sunand la numerele de telefon afisate aici. Totusi, daca iti trebuie mai multe informatii, apeleaza la consilierii nostri tehnici.  Sunt empatici si operativi. Profesionisti pana in maduva oaselor! Iti vor spune tot ce este relevant ca sa te asiguri ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva. Intreaga consultanta este gratuita.

Livrare
Noi nu iti punem la dispozitie doar un produs de o calitate excelenta ci si mijloacele de a intra rapid in posesia lui. Il expediem cu cele mai bune firme de curierat din tara. Poti verifica pachetul si plata o poti face ramburs. Mai ai si posibilitatea de a veni la sediul nostru pentru a ridica personal produsele.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Pentru noi e bine oricum.

Montaj
Poate cea mai importanta etapa dupa achizitia unei masini de gresat, este folosirea ei. Desi pare simplu si e tentant sa o faci chiar tu, exista riscul sa alimentezi incorect tubul, sau sa o deteriorezi. Lasa mai bine un mecanic sa se ocupe. Stie el cum si in ce fel. E job-ul lui. Si lasa-l sa execute si gresarea, daca tot e acolo. Lasa-l pe el.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura