Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru combina New Holland

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland
Cod produs
EHBSG9UC-SC
Out Of stock
Descriere
Candva utilajele pentru recoltat din import erau o raritate. Candva, adica pana nu demult. Stateai la rand ca sa inchiriezi unul ca sa scoti graul din camp. Caci daca bagai combina romaneasca Sema-115, dadeai in boala de cate ori se strica pe zi. Lucrurile s-au schimbat. Astazi, fermierul si combina. Sau combinele. Alea bune, New Holland! Si sunt bune pentru ca odata cu ele s-a dezvoltat si piata dispozitivelor de intretinere. Asadar, daca ai nevoie de o masina de gresat combina New Holland noua, brand recunoscut, poti fi sigur ca o vei gasi. Si poti fi sigur, mai ales, in depozitul nostru. Si aici nu stai la rand, vei fi mereu primul. Combine bune, gresare buna.

Sa nu-ti fie niciodata o teama sa privesti in urma. Sau jena. Dimpotriva, te ajuta sa vezi unde ai ajuns si incotro te indrepti. In business, a  uita procesul prin care ai trecut, este o lipsa de respect pentru propria ta dezvoltare. Noi nu am uitat. Am vazut ce greu se ridica o afacere, ce greu pastrezi ce ai acumulat si, mai departe, ce greu este sa cresti. Dar aici se afla si motivatia - sa privesti din varf potecuta care serpuieste spre poalele muntelui si pe care, in timp, ai urmat-o urcand. Vino alaturi de noi! Cunoastem drumul.

Masina de gresat combina New Holland cheia de la lacatul intretinerii corecte
Masina noastra de gresat este un dispozitiv manual utilizat pentru distribuirea precisa si omogena a vaselinei solide pe suprafete si elemente mecanice, cum ar fi rulmenti, articulatii, suruburi, arbori etc. Are o capacitate de 400 ml. Distributia lubrifiantilor solizi se efectueaza prin intermediul mameloanelor sau etrierelor pe suprafete si elemente mecanice respective, lucru care le (re)da vigoarea si mobilitatea in functionare.

Azi la ACN un leu depui, maine el va face pui
Daca iti cunosti foarte bine sectorul si actantii din curtea lui atunci e foarte simplu cand ai o nevoie tehnica, comanzi direct pe site-ul nostru sau sunand la numerele de telefon afisate. Totusi, daca iti trebuie mai multe informatii, apeleaza la consilierii nostri tehnici.  Sunt empatici si operativi. Sunt adevarati profesionisti. Iti vor spune tot ce este relevant ca sa te asiguri ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva. Intreaga consultanta este gratuita.

Livrare
Aceasta scula pentru intretinere trebuie sa ajunga urgent la tine. Este tema pe care noi urmeaza sa o rezolvam. Asadar: impachetam, punem la curier, acesta zboara catre tine, a doua zi iti bate la usa, verificati impreuna pachetul, ii platesti rambursul… parca nici n-a fost. Sa stii ca poti ridica produsul direct de la depozit. Cum doresti. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Un utilaj bun poate fi intretinut si dotat cu o consumabile bune doar de un mecanic la fel de bun. Daca ai doar produsele dar nu si mecanicul, iti putem trimite datele de contact ale unui profesionist sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Nu te lasam pana nu e gata.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura