Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru excavator Liebherr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr
Cod produs
RCI3Z4D5-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta masina de gresat excavator Liebherr este o mica vedeta in depozitul nostru. Este conceputa astfel incat sa reziste la o exploatare intensa, are un design seducator, straluceste. Fa-o mai departe vedeta intretinerii utilajului tau. Caci la noi doar se afla in trecere in drumul catre tine. Alege doar produse care calca pe covorul rosu al sculelor pentru reparatie si intretinere si care ridica cel putin o statueta de aur deasupra capului. Alege instrumentarul de la ACN!

Suntem un depozit angajat in cursa de anduranta a dezvoltarii. Fast and furious cum s-ar zice. Suntem intotdeauna ghidati de nevoile tale. Mai ales pentru faptul ca activam pe o piata extrem de specializata unde nu este loc pentru „parerism, urechism sau auzism”. Aici se intalnesc varfurile tehnologiei moderne cu know how-ul. Fabricile furnizoare se ocupa cu tehnologia iar noi ne asumam pregatirea profesionala a echipei noastre. Ai incredere, cu noi mergi la sigur. Vino la noi, in acest creuzet al performantei.

Masina de gresat excavator Liebherr e aici
Masina de gresat sau pistolul de gresat este unul dintre cele mai comune instrumente de folosinta manuala pe care le puteti intalni in magazinele tehnice. Este un dispozitiv utilizat frecvent, de aceea este bine sa cunoasteti functionarea lui, diversele sale aplicatii si componente. Astfel acest instrument poate fi de 3 tipuri: manual, hidraulic sau electric. In afara de aceste variante, decalimetrele sau pistoalele de gresat manuale pot fi fabricate cu un maner care sa ofere o priza buna pentru utilizator.

Tot ce e bun, e la comun
Am infiintat serviciul de consultanta gratuit dintr-un motiv foarte comun, clientii nostri au nevoie de el astfel. Informatia astazi este libera, noi doar o sintetizam prin oamenii nostri si le oferim clientilor doar ce anume ii priveste sau ii intereseaza. Nu le aglomeram timpul cu lucruri care nu ii intereseaza. Le oferim o identificare corecta, o solutie personalizata si interventia la fata locului, oriunde se afla. Cum ar spune doi prieteni, ce-i al meu e si al tau.

Livrare
Aceasta masina de gresat pentru excavator Liebherr trebuie sa ajunga la tine. Credem ca e o datorie de onoare. Am fi placut surprinsi sa te primim la noi ca sa poti ridica produsul direct din depozit. Sau putem expediem piesa cu curieratul rapid astfel incat sa ajunga in 24 de ore. Plata o faci ramburs cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Daca ai nevoie de ajutor la alegerea lubrifiantilor, alimentarea si utilizarea dispozitivului, adreseaza-te consultantilor nostri. Au o lista cu mecanici colaboratori din toata tara. Acestia mai pot remedia repede si sigur orice alta defectiune a utilajului, acolo unde este, locco. Terminam procesul de restart en fanfare!

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura