Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru buldoexcavator Hidromek

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hidromek
Cod produs
NU9XVP5H-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta masina de gresat buldoexcavator Hidromek este raspunsul la intrebarea, “unde sa ma duc?”  S-a intamplat ca mai multe componente sa dea rateuri. Miroase a incins. E normal, de la atatea utilizari in santier. Este nevoie de forte proaspete. Sunt la noi. Acest pistol de gresare impreuna cu vaselinele aferente iti vor aduce din nou in forma Hidromek-ul. Nu trebuie decat sa pui mana pe telefon, sa ne apelezi si sa le comanzi. Poate nu stiai, dar acestea sunt deja pe fluxul de expediere. Spor, te mai asteptam!
Unui clienti, mai panicati ashea, ne intreaba ingrijorati  cum le vom livra masina de gresat. Cat de repede, cat de sigur... din astea. Ei sunt mai noi in sector, au o gramada de temeri si un munte de lipsa de incredere. Trebuie luati usor. Le oferim rabdatori toate oportunitatile posibile de livrare. Le enumeram firmele de curierat din Top 3 (sau la alegere) care livreaza sigur in 24 de ore. Le spunem, fireste, ca pot ridica produsul chiar de la sediul nostru de langa Bucuresti. E chiar indicat prima oara. Muntele de neincredere se va topi inca de cand vor opri in parcare.

Masina de gresat buldoexcavator Hidromek lucrare de control
Recomandam sa fiti foarte precaut atunci cand incarcati pistolul de gresat sau decalimetrul cu vaselina de gresat. Exista riscul sa introduceti contaminatori. Daca utilizati un cartus, aveti grija atunci cand scoateti capacul metalic, astfel incat sa nu fie introduse palcuri metalice in vaselina de gresat.  Asigurati-va ca stiti exact de ce fel de vaselina de gresat are nevoie pistolul dumneavoastra de gresat. Nu folositi niciun tip de vaselina de gresat, in afara de cel indicat.

Postasul suna intotdeauna de doua ori, la ACN suni o singura data
Nu ajunge sa ai produse bune. Caci mai sunt si altii care le au. Nu trebuie sa te minti ca este altfel. Dar daca esti bun, ai toate sansele sa devii exemplu. Iar ca sa ramai acolo trebuie sa ai intotdeauna ceva in plus, avantajul competitiv. La noi acesta este un serviciu de consultanta tehnica performant, cum nu gasesti oriunde. Primesti sfaturi legate de natura problemei tehnice, de model de intretinere a utilajul tau, chiar si recomandarea unor mecanici profesionisti. Si toate acestea, retine, gratuit.

Livrare
Livrarea este o etapa importanta a procesului de obtinere a produsului comandat, pe care nu am scapat-o din vedere! Lucram cu firme de curierat foarte bune, pompa ta de gresat ajunge in maxim 24 de ore. Desigur, poti sa ne vizitezi personal la sediul nostru pentru a ridica produsele dorite.  Suntem aproape de Bucuresti, mai exact la Jilava. Ne gasesti, te duce masina singura. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Alimentarea si utilizarea masinii de gresat sunt actiuni extrem importante, si influenteaza bunului mers al utilajului tau. Atunci cand achizitionezi dispozitivele necesare pentru ungerea componentelor utilajelor tale, asigura-te ca ai omul care sa execute operatiunea. Daca nu ai unul, solicita-ne noua un contact. Cunoastem o multime, in toata tara. Va aducem impreun cat ai spune buldo.
.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura