Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Case WX90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case WX90
Cod produs
NCSBP6GZ-MI
Out Of stock
Descriere
Excavatorul tau e pe butuci si ai nevoie de o pompa alimentare Case WX90  care inlocuieste perfect piesa originala? Ti-o recomandam cu incredere, prezinta toate avantajele unei pompe de calitate garantata de producatorul european, este o pompa de alimentare cu membrana, mecanica. Cel mai bine ar fi sa-l suni pe consultantul nostru si sa stabiliti detalii legate de compatibilitatea piesei cu utilajul tau, comanda, livrare, montaj efectuat de partenerul nostru din zona ta, il stii, cel cu atelier mobil! Consilierea gratuita oferita de expertul nostru este imbatabila, stie tot ce se poate sti despre reparatiile utilajelor grele!  
Pompa alimentare Case WX90 este inima utilajului tau!
O pompa de alimentare functioneaza asemenea unei inimi: aspira combustibilul din rezervor si il pompeaza prin conducte catre motor. Daca pompa cedeaza, utilajul se poticneste, motorul nu porneste sau porneste greu, scoate zgomote, nu accelereaza, sau si mai ciudat, ramai in pana de combustibil desi abia ai alimentat. Reteta de viata lunga a utilajelor prevede ca piesa sa fie de calitate exceptionala si la fel de important este sa fie montata de un specialist!
Oricand ai intrebari, suntem aici!
Suna la sediul nostru si unul dintre consilierii specializati va asculta ce ai de spus despre defectiunea utilajului tau, iti va oferi solutii tehnice concrete, te va ghida in determinarea cauzei defectiunii, gasirea piesei potrivite, si, eventual, iti va da indicatii de livrare si montaj.
Te asiguram ca aceasta pompa de alimentare pentru excavator Case WX90 nu prezinta defecte de fabricatie. De aceea ai un certificat de garantie de 1 an inclus in colet, impreuna cu factura. Sau poti veni la sediul nostru si primesti piesa si documentele pe loc.
Nu trebuie sa ne explici, stim ca ai nevoie de utilajul tau ca de aer. De aceea livrarea pentru o pompa alimentare Case WX90 dureaza in jur de 24 de ore prin curier rapid. Este si mai rapida varianta in care ne vizitezi personal la depozit si iei piesa cu mana ta!
Iti recomandam cu insitenta sa chemi pe cineva autorizat sa faca montajul! Sa montezi prost o piesa exceptionala este o economie gresit inteleasa! Suna-ne pentru numarul de telefon al unui mester, va veni oriunde il chemi!
Specificatii tehnice
• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura