Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru combina Deutz Fahr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr
Cod produs
RCS9TPVN-SC
Out Of stock
Descriere
Poti cunoaste totul despre aceasta masina de gresat combina Deutz Fahr vizitand site-ul nostru. Iar pentru modul de utilizare, de incarcare, vaselinele compatibile, pret si celelalte detalii legate de livrare, poti apela la consultantii nostri tehnici. Sunt foarte bine pregatiti. La nevoie iti recomandam un mecanic colaborator pentru montaj si utilizare la intretinere. La nevoie ne gandim impreuna la un plan extins de intretinere a parcului tau de utilaje. La nevoie, iti suntem alaturi.

Suntem la carma unui business in continua crestere. Conducem atenti la drum si ne adaptam permanent cerintelor clientilor nostri. Rulam pe o autostrada de mare viteza care solicita deprinderi si abilitati si driveri foarte bine pregatiti. Daca nu respecti regulile, iesi in decor. Respectam toti participantii la trafic si, de cate ori apar probleme, sosim noi cei de la ACN interventii. Tineri, imbracati frumos, cu scule performante la noi, cu piesele de schimb necesare. Pana fumezi dumneata o tigara ca sa te calmezi, noi iti punem utilajul din nou pe roate.

Ruleaza linistit, suntem prin apropiere.
Masina de gresat combina Deutz Fahr la ora de dirigentie
Daca vorbesti de masina de gresat trebuie neaparat sa vorbesti de sora ei geamana - vaselina. Este neaparata nevoie ca vaselina de gresat sa fie utilizata ca lubrifiant, deoarece se lipeste de suprafetele mobile ale instrumentului, fara a se scurge usor ca uleiul. Din acest motiv, umplerea si reumplerea cu vaselina de gresat trebuie tratate ca atare. Prin urmare, este esential ca functionarea corecta a masinii de gresare sa fie inteleasa si gestionata de tehnicienii care se ocupa cu acest lucru. Simpla cunoastere a semnelor supraalimentarii si a subalimentarii cu vaselina de gresat poate ajuta pistolul de gresat in extinderea vietii acestuia.

Si pentru ca ai intrebat…
Raspuns ai capatat. Echipa noastra de consultanti tehnici este permanent pe receptie. Are receptoarele deschise catre tine si preia in timp real semnalele de S.O.S. plecate de la utilajele tale. Se mobilizeaza la primul apel si declanseaza operatiunile de salvare: identificarea problemei, personalizarea solutiei si, la final, livrarea piesei care aduce utilajul din nou pe linia de plutire. Si pe cursul de exploatare. Echipa Salvutilaj este pe receptie!

Livrare
Ne facem foarte bine temele pentru fiecare etapa din momentul in care ne suni, pana in momentul in care reintri la lucru. Nu ne scapa din vedere etapa expedierii produsului pentru ca e cel care lupta cu timpul. Il expediem, asadar, imediat prin curier, cu plata ramburs. Sau poti sa il ridici direct de aici.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si facem.

Montaj
Piesa cu care o inlocuiesti pe cea defecta este una din categoria celor rezistente, fiind construita, de regula, din materiale speciale, usoare. Mai ales gresorul sau manerul. De aceea respecta sfaturile noastre precum si indicatiile producatorului si permite doar interventiile unui mecanic autorizat. Asa vei avea siguranta ca piesa de schimb va functiona optim. Nu e rea ideea de a cumpara, la final, o masina de gresare noua.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura