Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru tractor Steyr 4115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 4115
Cod produs
9YRK2UNX-MI
Out Of stock
Descriere
Organizarea afacerii tale implica gestionarea resurselor materiale, umane si de timp. Niciuna dintre aceste resurse nu este nelimitata: resursele materiale au costuri tot mai mari, personal calificat se gaseste din ce in ce mai greu, iar timpul... parca s-a contractat! Poti face economie de timp daca apelezi la ajutorul nostru: avem mii de piese de schimb de calitate,  organizate in plutoane si divizii, gata sa fie trimise in lupta, consiliere pentru indrumarea in orice problema tehnica, depanarea mobila, livrarea rapida, inchirierea de utilaje. Daca stai doar un minut sa le analizezi vei vedea cat de mult timp economisesti lucrand cu noi! Avem si o cruce planetara Steyr 4115 de cea mai buna calitate, produsa din cel mai rezistent aliaj. Cum altfel ar rezista solicitarilor pe care le indura cu stoicism pentru siguranta utilajului tau? Ai gasit oare piesa perfecta? Convinge-te! Suna-i pe consultantii nostri si cand te-ai edificat comanda piesa telefonic sau prin formular, maine suna curierul la usa ta!
Nici pentru montaj nu trebuie sa mai pierzi timp pretios, vine la tine un mester cu atelier mobil oriunde te-ai afla. Suna-ene pentru datele lui de contact!

Cruce planetara Steyr 4115 este o piesa sigura pentru transmiterea puterii!
Crucea cardanica este o articulatie care transfera puterea mecanica intre doi arbori atunci cand axele lor formeaza un anumit unghi, este o inventie dateaza de acum cateva secole. Fiind supusa unor solicitari intense da incovoiere si forfecare se impune proiectarea si prelucrarea ei din aliaje de otel extrem de rezistente si pe linii de fabricatie de inalta tehnologie. Nu neglija zgomotele violente pe care le scoate utilajul tau! Daca a cedat crucea cardanica, el se va opri sau, daca este in miscare, se poate rasturna! Este esential ca piesa sa fie de calitate exceptionala si sa fie montata de un specialist!
Indrumare pas cu pas!
Colegii nostri, experti in tot ce tine de functionarea utilajului tau, te vor consilia gratuit!Ei inteleg urgenta cu care trebuie sa te misti pentru ca utilajul tau sa intre din nou in functiune. Au mare experienta si vor gasi imediat cauza defectiunii, iti vor recomanda piesa corecta si echipa mobila care sa te ajute la montaj. Suna-ne doar si o parte din problema ta s-a rezolvat!
Un certificat de garantie de 6 luni emis de producator te asigura ca aceasta cruce planetara pentru tractor Steyr 4115 nu prezinta defecte de fabricatie. Coletul va contine piesa, certificatul si factura.
Pentru a scurta perioada de asteptare, prin serviciul de curierat rapid cruce planetara Steyr 4115 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs si deschiderea coletului la livrare. Daca ai drum in apropiere de Bucuresti, vino sa o iei personal din depozit.
Crucea cardan face parte dintr-un mecanism de transmitere a puterii care necesita o mana de specialist, speram ca nu te aventurezi intr-o improvizatie!  Suna-ne, iti recomandam noi un mester, avem datele lui de contact!

Specificatii tehnice

• Dimensiune: 27x82mm
• Pentru o durata de exploatare cat mai mare a produsului, recomandam gresarea periodica a acestuia.

Componenta este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capete simeringuri de etansare, asa incat are interiorul protejat de praf si umezeala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura