Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara New Holland 84512487

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 84512487
Cod produs
45GQOBHA-MI
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o cruce planetara New Holland 84512487 de foarte buna calitate? O avem pe stoc, deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, are in capete simeringuri de etansare, asa incat are interiorul protejat de praf si umezeala, si se monteaza pe puntea fata.
Nu te grabi, mai intai consulta-te cu expertii nostri si abia dupa ce ai intrebat tot ce voiai sa afli si ai primit toate raspunsurile, comanda telefonic sau prin formularul de pe site!
Si daca tot ai intrat la noi, hai sa vezi tot ce mai avem in portofoliu: pe langa piesele de schimb de cea mai buna calitate uita-te dupa serviciile de consiliere gratuita, depanare mobila, livrare rapida, inchiriere de utilaje, toate sunt create in sprijinul afacerii tale!
Ei? Iti place la ACN? Bucurosi de oaspeti!

Cruce planetara New Holland 84512487 are toate avantajele unei piese de calitate in solicitari!
Utilajul tau e defect, scoate zgomote violente? Poti banui ca a cedat crucea cardan care este componenta caii de rulare cea mai supusa actiunilor fizice. Utilajul se va opri sau, daca este in miscare, se va rasturna! Este intens solicitata la forfecare si incovoiere deoarece crucea cardan transmite puterea mecanica intre doi arbori atunci cand axele lor formeaza un anumit unghi. Pentru a face fata muncii grele la care e supusa, crucea cardan trebuie montata de un specialist.
Serviciul enciclopedii tehnice gratuite!
Cu o descriere sumara la telefon a defectiunii care ti-a imobilizat utilajul primesti sfaturi concrete, practice pentru reparatie. Avem in echipa specialisti care te pot ajuta sa identifici corect piesa defecta sa o procuri si sa o montezi. Suna-i si vei primi garantat cele mai bune sfaturi!
Pentru cruce planetara New Holland 84512487 vei primi un certificat de garantie de 6 luni inclus in colet, impreuna cu factura. Sau, pentru urgente, poti veni la sediul nostru si primesti piesa si documentele pe loc.
Daca utilajul sta, se pierd nu doar timp si bani, ci si increderea clientilor pentru ca te-ai angajat ferm sa faci lucrarea la timp. De aceea livrarea pentru cruce planetara New Holland 84512487  dureaza in jur de 24 de ore prin curier rapid.
Iti recomandam cu tarie sa chemi pe cineva autorizat, montajul unei articulatii atat de solicitate nu poate fi altfel decat profesionist! Nu risca functionarea optima a caii de rulare a utilajului tau.

Specificatii tehnice

• Dimensiune: 27x82mm
• Pentru o durata de exploatare cat mai mare a produsului, recomandam gresarea periodica a acestuia.

Componenta este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capete simeringuri de etansare, asa incat are interiorul protejat de praf si umezeala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura