Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina superioara buldoexcavator JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX
Cod produs
H4EC8RL7-AT
Out Of stock
Descriere
Vezi bine ca fara acest glisor bratul utilajului tau este inert. Ai nevoie de o piesa puternica, pregatita sa infrunte solicitarile intense de zi cu zi. O avem noi si poti fi sigur ca este alegerea ideala, dat fiind rezistenta exceptionala pe care aceasta patina superioara buldoexcavator JCB 4CX o are. Materialul din care este fabricata satisface cele mai pretentioase exigente. Duce mult si bine, pentru ca este un material special, asemanator cu teflonul, incat provocarile cotidiene nu sunt dificile pentru el. Ofera-i utilajului tau o piesa de toata isprava.

Cand esti pregatit, defectiunile nu te mai iau prin surprindere. Tine-ti utilajele din scurt, inlocuieste la timp piesele care dau semne de oboseala - cand vrei tu, nu cand vor ele. Predictibilitatea este extrem de importanta intr-o afacere, fa tot ce tine de tine pentru un parcurs lin, fara sincope neprevazute. Te vom ghida noi, avem o echipa de consultanti specializata in domeniul utilajelor pentru constructii si agricultura. Este de ajuns sa ne suni, vom gasi solutii personalizate utilajelor tale, incat problemele sa te ocoleasca.

Patina superioara buldoexcavator JCB 4CX - o piesa esentiala pentru buldoexcavatorul tau!
Este foarte important glisorul pentru buldoexcavatorul tau, caci fara el nu-si poate folosi bratul. O patina superioara buldoexcavator JCB 4CX este o piesa absolut necesara, pentru ca ea este responsabila de extensia bratului si de fixarea acestuia.

Consultanta gratuita pentru tine!
Stii cum se spune, niciodata nu le poti sti pe toate, dar poti sa te specializezi pe un domeniu. Specialistii nostri sunt bine dotati si se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea oferi cele mai bune solutii la problemele tehnice cu care te confrunti. Suna-ne si intreaba-ne tot ce vrei sa stii despre utilajele pentru constructii sau cele agricole si piesele de schimb pentru ele.

Pentru aceasta patina superioara pentru buldoexcavator JCB 4CX ai 6 luni garantie in caz de defecte fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt rare, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le vei regasi in interiorul coletului.

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi care iti vor livra aceasta patina superioara buldoexcavator JCB 4CX in maxim 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. De asemenea, poti ridica piesa si de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Un montaj necorespunzator poate compromite atat piesa in cauza, cat si alte piese conexe. Iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane calificate, daca vrei sa ai rezultatele asteptate. De nu cunosti pe nimeni, te punem noi in contact cu niste mesteri priceputi.

Latime 30mm
Grosime 15mm
Lungime 300mm
Distanta din capat pana in centrul gaurii de prindere: 40mm
Distanta dintre centrele gaurilor: 220mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura