Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina superioara buldoexcavator JCB 2CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 2CX
Cod produs
3A7YCIPR-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau este solicitat intens. Este firesc ca, din cand in cand, sa-l lase balamalele, dar tu nu-ti permiti sa pierzi timp pretios. Iar cand cedeaza cate o piesa, esti in cautare de solutii. Din fericire ai ajuns aici, vei remedia rapid problema cu glisorul. Stii ca fara el nu se poate. De aceea iti recomandam  aceasta patina superioara buldoexcavator JCB 2CX super rezistenta. Nu vrem sa fii nevoit sa treci din nou prin asta prea curand, iar piesa asta este ceea ce-ti trebuie daca iti doresti performanta pe termen lung, nu fericire de moment.

Punem accent pe calitate in selectia pieselor care intra in depozitul nostru, pentru ca nu ne place sa umblam cu jumatati de masura. De aceea nu ne limitam la a-ti vinde piesele de care ai nevoie, asta poate aproape oricine. Iti oferim si suportul tehnic atat de necesar in multe situatii, ca sa poti fi sigur ca ai ales piesa corect si ca stii ce ai de facut pentru a remedia eficient problema. Uneori nu este suficient sa schimbi o piesa, o defectiune poate cuprinde multiple aspecte pe care trebuie sa le rezolvi. Specialistii nostri te vor ajuta sa gasesti solutii complete si eficiente pentru intretinerea utilajelor tale. Suna-ne!

Patina superioara buldoexcavator JCB 2CX - o piesa esentiala pentru buldoexcavatorul tau!
Este foarte important glisorul pentru buldoexcavatorul tau, caci fara el nu-si poate folosi bratul. O patina superioara buldoexcavator JCB 2CX este o piesa absolut necesara, pentru ca ea este responsabila de extensia bratului si de fixarea acestuia.

Consultanta gratuita pentru tine!
Stii cum se spune, niciodata nu le poti sti pe toate, dar poti sa te specializezi pe un domeniu. Specialistii nostri sunt bine dotati si se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea oferi cele mai bune solutii la problemele tehnice cu care te confrunti. Suna-ne si intreaba-ne tot ce vrei sa stii despre utilajele pentru constructii sau cele agricole si piesele de schimb pentru ele.

Pentru aceasta patina superioara pentru buldoexcavator JCB 2CX ai 6 luni garantie in caz de defecte fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt rare, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le vei regasi in interiorul coletului.

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi care iti vor livra aceasta patina superioara buldoexcavator JCB 2CX in maxim 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. De asemenea, poti ridica piesa si de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane calificate. Un montaj necorespunzator poate compromite atat piesa in cauza, cat si alte piese conexe. Iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane calificate, daca vrei sa ai rezultatele asteptate. De nu cunosti pe nimeni, te punem noi in contact cu niste mesteri priceputi.

Latime 30mm
Grosime 15mm
Lungime 300mm
Distanta din capat pana in centrul gaurii de prindere: 40mm
Distanta dintre centrele gaurilor: 220mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura