Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator Case 580LSP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Case 580LSP
Cod produs
K351XYEZ-AS
Descriere
Atunci cand zarurile au fost aruncate, trebuie sa intri in joc! De indata ce ai apucat pe acest drum, trebuie sa tii piept tuturor provocarilor si sa recurgi la cele mai sigure si calitative mijloace de intretinere! In primul rand vorbim despre piesele de schimb pe care trebuie sa le selectezi cu responsabilitate! Analizeaza aspectele pe care le cauti intr-o piesa de schimb inainte de a o achizitiona! Noi detinem o colectie vasta de produse care se intampla sa fie printre cele mai calitative si autentice creatii tehnice! Un astfel de exemplu este acest pinion planetar buldoexcavator Case 580LSP marca Carraro!
Cand runda anterioara nu a fost in avantajul tau, este timpul sa tragi cartile castigatoare! Acestea se afla in posesia noastra, agentii de consultanta! Avem toate raspunsurile si trucurile de care ai nevoie pentru a castiga! Premiul cel mare? Performanta absoluta! Spunem noi ca este o miza destul de mare! Te invitam la un ,,seminar’’ al celor mai ingenioase si moderne strategii de intreprindere a afacerii tale!

Adauga calitatea acestui pinion planetar buldoexcavator Case 580LSP in angrenajul de transmisie!
Un adevar general valabil si demonstrat este acela ca performanta si durata de exploatare a unei piese este strict influentata de calitatea cu care a fost concepta! In privinta acestui pinion butuc poti sta linistit, fiind prelucrat in conditii moderne din materiale de ultima generatie! A fost realizat din metal tratat termin, sporindu-i rezistenta la uzura! In acest context, pinionul asigura transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale intr-o maniera sigura si eficienta!

Informatia este fundatia impamantenita a inaltarii performantei!
Astfel de produse, atat de atent prelucrate si atat de modern adaptate, trebuiesc sustinute de cateva informatii care sa se ridice cel putin la nivelul lor! De aceea, iti indicam sit te invitam sa abordezi serviciul de consultant sustinut de cei mai dinamici operatori care abia asteapta sa le lansezi o noua provocare! In prim plan, se va identifica si alege piesa compatibila cu modelul utilajului, dupa care ai liber la un val coplesitor de informatii de actualitate! Vestea buna vine acum: poti beneficia de un plan personalizat care sa fie utilizat precum o rutina in intreprinderea activitatii tale!

Piesele noastre sunt ASII din maneca care au super puterea de a ridica instant gradul de performanta al utilajelor! Acestea vin insotite de certificate de garantie. Acest pinion planetar pentru buldoexcavator Case 580LSP beneficiaza de o astfel de garantie 6 luni pentru defectele de fabricatie!

Te grabesti sa iti reiei munca? Ne grabim si noi cu expedierea produselor noastre! Acest pinion planetar buldoexcavator Case 580LSP va ajunge oriunde in tara in doar 24 de ore! Poti fi sigur de eficienta noastra intrucat colaboram cu firme de transport renumite pentru promptitudinea lor! Suna-ne sau aplica pe site, in functie de preferinta!

Montajul este un moment aparte caruia trebuie sa ii acorzi atentia cuvenita! O regula de baza atunci cand ai in posesie o piesa de o calitate considerabila este cel mai indicat sa o montezi intr-un atelier de specialitate! In cazul piesei prezente este de retinut ca trebuie sa verifici capul de planetara si coroana si sa refaci etanseitatea transmisiei finale cu oringuri si simeringuri noi. Un alt aspect ar fi al acelor de rulmenti pentru a diminua sau anula frecarea.

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura