Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala Carraro 643135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
3LDHTWZF-CD
Out Of stock
Descriere
Trebuie sa iubesti viata asa cum este ea - cu suisuri si coborasuri. Toate vor deveni la un moment dat amintiri inramate in sufletul tau. Atunci cand esti pe o panta descendenta, trebuie sa faci tot posibilul sa nu pierzi timpul, care e atat de pretios. Componente din angrenajul utilajului tau s-au defectat? Nicio problema! La noi gasesti solutii pentru orice durere ar avea utilajul tau. De pilda, acest ansamblu transmisie finala Carraro 643135 e o piesa care stie sa ofere sprijin. Pinioanele din grupul reductor s-ar bucura sa il aiba!

Nu este un secret ca piesele de schimb de inalta calitate pot mentine buna functionare a utilajului. Dar ce ai spune daca ai afla ca s-ar putea sa existe situatii in care piesa de schimb sa fie mai buna decat piesa originala? O asemenea idee nu este de inlaturat, ci ar putea sa fie o realitate provocata de dezoltarea tehnologiei de productie. Piesele sunt intr-adevar importante pentru bunastarea afacerii. Mentine-ti afacere la standarde ridicate alaturi de aceasta componenta originala Carraro!

Ansamblu transmisie finala Carraro 643135 este o componenta pe care nu trebuie sa o pierzi din vedere!

Poate uneori ti-e greu sa te documentezi sau sa suni un profesionist. Gandindu-ne la asta, am decis ca e un lucru potrivit sa iti oferim noi informatia de care ai nevoie. De exemplu, rolul acestui ansamblu este de a asigura suport pinioanelor din grupul reductor. De asemenea, acesta asigura functionarea corespunzatoare a transmisiei finale.

Te provocam sa ne pui o intrebare la care crezi ca nu avem raspuns!

Este extrem de complicat sa iti doresti sa faci totul de unul singur. Trebuie sa fugi dintr-o parte in alta si parca nimic nu iti iasa cum iti doresti. Unde mai pui si oboseala pe care o acumulezi? Hai, respira, fa o pauza, si lasa-ne si pe noi sa intervenim. Te ajutam cu informatii si sfaturi valoroase si nu ne lasam pana nu gasim componenta de care ai nevoie. Apeleaza la noi ori de cate ori ai nevoie! Serviciul nostru de consultanta este gratuit!

Nu-i timpul sa iti faci griji atunci cand acest ansamblu transmisie finala Carraro 643135 este pe lista ta de cumparaturi. Ti-l trimitem in cele mai bune conditii, alaturi de dragostea noastra pentru piesele calitative - o garantie valabila 6 luni.

Timpul este una dintre cele mai pretioase resurse. Pentru ca suntem constienti de asta, iti trimitem acest ansamblu transmisie finala Carraro 643135 prin curier rapid, in 24 de ore, oriunde ai fi in tara. Unde mai pui ca pe site-ul nostru gasesti o multime de remedii pentru utilajul tau?

Montajul este deosebit de important. Acorda-i atentia cuvenita! Pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, este indicat sa inlocuiesti si uleiul din butuc odata cu acest ansamblu transmisie finala.

Specificatii tehnice

distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm

Format din:

Platou
3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
3 sigurante
3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura