Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Same Iron 140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
PK3W6MGD-CD
Out Of stock
Descriere
Sunt oportunitati pe care le mai si ratam in viata si e firesc sa se intample asta. Dar a sta si a privi cu regret lucrurile pe care nu le-ai facut in trecut nu e o actiune sanatoasa. E momentul sa revii in prezent si sa iti deschizi ochii si sufletul spre noi sanse. Componentele de calitate sunt o sansa buna de a scapa de regretul pieselor de schimb slabe. Alege componente calitative, asa cum este si aceasta coroana reductor tractor Same Iron 140 si vei vedea cum totul va capata o alta infatisare, iar piesele de schimb vor avea un alt sens. Sensul unic inspre succes!

Succesul este cu anevoie de atins doar cu forte proprii. De exemplu, in agricultura si in constructii ai nevoie de utilaje pe care nu le poti tu produce, deci ai nevoie de ajutor din afara. Atunci cand te hotarasti sa colaborezi cu cineva, fii cu mare luare aminte! Acelasi sfat ti-l putem da si cand vine vorba de piesele de schimb pe care sa le achizitionezi. Pentru a te sprijini in alegeri iti punem la dispozitie o mare parte din experienta noastra. Iti recomandam sa incerci aceasta coroana de butuc originala Carraro!

Coroana reductor tractor Same Iron 140 reprezinta definitia unei piese realizate cu atentie maxima la detalii!

Nimic nu e complicat cand ii stii pe oamenii pe a caror expertiza te poti baza. Noi suntem aceia! Iti spunem tot ce ai nevoie sa stii. De pilda, daca te intereseaza rolul acestei coroane de butuc iti spunem ca menirea ei este de a spori cuplul!

Vezi piese peste tot, dar cum stii care e potrivita pentru utilajul tau?

In stanga, in dreapta, peste gard, in gradina, peste tot vezi piese de schimb. Dar cum stii care e cea potrivita pentru utilajul tau? Caci anxietatea incepe sa te cuprinda intr-o imbratisare rece. Asta-i momentul cand ne punem intre tine si anxietate! O alungam departe de tine si iti oferim toate informatiile de care ai nevoie! Toate acestea prin serviciul nostru gratuit de consultanta!

Defectiunile din fabrica nu trebuie sa fie o chestiune de speriat. Mai ales pentru ca aceasta coroana reductor pentru tractor Same Iron 140 vine insotita de un certificat de garantie valabil 6 luni!

Stim cat de dificil iti este cand vezi ca utilajul tau nu functioneaza optim. Asa ca iti trimitem aceasta coroana reductor tractor Same Iron 140 prin curier rapid, in 24 de ore, oriunde ai fi in tara. Te sfatuim sa cauti si sa gasesti pe site-ul nostru multimea de piese calitative!

Poate ti se pare ca montajul este un un pas care nu prea mai are importanta odata ce ai cumparat o piesa de schimb calitativa. Insa daca nu vrei ca aceasta investitie sa fi fost in van, atunci apeleaza doar la profesionisti experimentati pentru inlocuirea pieselor uzate! Aceasta piesa este potrivita si pentru modelul 140DCR.

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura