Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Renault 58-90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Renault 58-90
Cod produs
L3ORDYIG-BT
Out Of stock
Descriere
Te-ai saturat sa explorezi internetul de la cap la coada, fara sa gasesti componentele de care ai nevoie pentru utilajul tau? Ei bine, poti fi cert de un lucru: cand colaborezi cu firma noastra, iti oferim o experienta tehnica inegalabila! Cum facem asta? Comunicand cu tine asa cum doresti: online, telefonic sau prin e-mail. Totodata, iti punem la dispozitie cele mai fiabile piese de schimb de pe piata, la un pret prietenos cu buzunarul. Pentru un tractor excelent, iti propunem acest simering supapa Renault 58-90 la un pret avantajos!

In ciuda aspectului sau nesemnificativ, acest produs are un rol esential in buna functionare a tractorului tau. E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei. Deoarece este fabricat din materiale de calitate, de catre producatori europeni priceputi, el isi va dovedi valoarea pe termen lung. Este un produs durabil, care va inlocui fara probleme simeringul invechit.

Cere oferta pentru acest simering supapa Renault 58-90 si noi iti oferim cel mai bun pret!
De asemenea, fiecare piesa de schimb ce ajunge in depozitul nostru este supusa unui triaj complex. Echipa noastra se asigura ca toate componentele respecta cele mai inalte standarde de calitate din domeniu si ca sunt catalogate cu atentie. Astfel, de indata ce ai plasat comanda, poti sta linistit, deoarece vei primi componenta corecta pentru tractor! Totodata, stocul nostru propriu este foarte bine aprovizionat, ceea ce inseamna ca te poti baza mereu pe serviciile noastre.

Nu ezita sa iei legatura cu noi la nevoie! Este gratuit.
Daca nu ai timp sa verifici personal compatibilitatea acestei componente cu utilajul tau, noi suntem pregatiti sa iti venim in ajutor imediat. Acest serviciu de consultanta tehnica este gratuit! Contacteaza-i pe colegii nostri din departamentul tehnic si ei vor gasi piesele corecte pentru echipamentul tau. La nevoie, ei te vor ajuta sa plasezi o comanda si iti vor recomanda un mecanic experimentat, care va efectua un montaj fara cusur. Pune mana pe telefon si vino sa cunosti o echipa de profesionisti, pasionati de ceea ce fac in fiecare zi!

Timpul este nepretuit. Noi stim asta foarte bine si tocmai de aceea am ales sa colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara. De indata ce ai plasat o comanda si primesti confirmarea ei, colegii nostri iti pregatesc coletul si il predau curierului.

Indiferent ca ai nevoie de un simering supapa pentru tractor Renault 58-90 la locul de munca sau in atelierul de acasa, noi livram oriunde! Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica continutul pachetului la livrare.

In schimb, daca preferi sa ridici piesa personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, tractorul tau va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: L3ORDYIG-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura