Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF460

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF460
Cod produs
P9TLIRMD-BT
Out Of stock
Descriere
Daca tot esti proprietarul unui tractor de marca, nu ti-ar placea sa si profiti de el la maximum? Pentru asta, vei avea nevoie sa iti echipezi motorul cu cele mai bune componente. De aici preluam noi situatia. Acum ca ai accesat deja site-ul nostru, navigheaza putin si verifica piesele potrivite pentru utilajul tau. Vei regasi mii de piese superioare din punct de vedere calitativ, la preturi accesibile. Si pentru ca vrem sa ai parte de un raport calitate-pret exceptional, iti recomandam o piesa fiabila: un simering supapa Massey Ferguson MF460 nou-nout.

Pe langa aceasta componenta excelenta, noi putem asigura servicii complete. Speram ca experienta ta sa fie una agreabila, iar tu sa te poti folosi cat mai repede de utilajul tau. De aceea, avem livrare rapida catre orice zona din Romania. Acest simering supapa pentru tractor e o piesa de calitate superioara. E fabricat din NBR (cauciuc nitrilic) de catre producatori europeni.

Acest simering supapa Massey Ferguson MF460 este o componenta fiabila, care iti va reabilita utilajul numaidecat!
Inca nu esti convins? Ei bine, secretul din spatele afacerii noastre este o echipa formata din profesionisti, pasionati de ceea ce fac, dar si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu conteaza cu ce problema tehnica te confrunti, atata timp cat apelezi la noi.

Inca nu ai gasit produsul corect?
Cu ajutorul echipei noastre vei gasi piesa corecta, vei plasa o comanda in timp util si vei primi piesa numaidecat. Totodata, daca ai nevoie de un mecanic care se pricepe la ceea ce face, noi iti putem recomanda un expert! Tot ce ai de facut este sa iei legatura cu noi, online sau telefonic. De asemenea, nu ezita sa ne contactezi in caz ca ai vreo nelamurire sau vrei sa verifici compatibilitatea produsului cu echipamentul tau. Serviciul nostru de suport tehnic este gratuit!

Timpul este nepretuit. Noi stim asta foarte bine si tocmai de aceea am ales sa colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara.

De indata ce ai plasat o comanda (telefonic, online sau prin e-mail) si primesti confirmarea ei, colegii nostri iti pregatesc coletul si il predau curierului.  Indiferent ca ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF460 la locul de munca sau in atelierul de acasa, noi ti-l livram oriunde! Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica continutul pachetului la livrare.

In schimb, daca preferi sa ridici piesa personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj performant. Astfel, tractorul tau va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: P9TLIRMD-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura